P. L. | 21. 9. 2022, 06:30

Rosvita Pesek se je obrnila na javnost: prosi za pomoč

Facebook/Rosvita Pesek

Razkrila je, kaj se ji je zgodilo na poti v službo. Ker gre za dragocenost, se je obrnila tudi na svoje številne prijatelje. Nam pa je zaupala, zakaj ji to toliko pomeni.

Priljubljena televizijska voditeljica Rosvita Pesek, ki jo že leta lahko gledamo na RTV Slovenija v informativni oddaji Odmevi, se je tokrat prek družbenih omrežij oglasila s prošnjo. Izgubila je dragocenost.

Ker očitno ni imela sreče pri iskanju, zdaj za pomoč prosi tudi vse svoje spletne prijatelje. Izgubila je namreč ruto, ki ji je zelo ljuba.

"Zjutraj med 8.20 in 8.40 sem na poti iz Zupančičeve jame do RTV izgubila svileno ruto svetlo roza barve z belo obrobo in belim potiskom. 
Ker je dragocen spomin na popotovanje, prosim, če jo je kdo našel, naj se oglasi... ," je zapisala na Facebook.

Seveda so njeni prijatelji takoj stopili v akcijo, njeno sporočilo delijo med svoje prijatelje. Iskalna akcija je torej stekla, upamo, da bo uspešna, saj je ruta za Peskovo zelo dragocen spomin.

"Ko sva bila z Mitjo pred meseci v Pragi, sem jo dobila in mi je spomin na prečudovito mesto. Izlet je bil namenjen Plečnikovim stvaritvam," je pojasnila za Metropolitan.

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec