25. 7. 2022, 10:38

S kakšnimi posegi je Cristiano Ronaldo odebelil in podaljšal svojega korenjaka?

Profimedia
S kakšnimi posegi je Cristiano Ronaldo odebelil in podaljšal svojega korenjaka? (foto: Profimedia)

S pomočjo te metode je na svoj račun prišla tudi nogometaševa izbranka Georgina Rodriguez, saj naj bi ji zvezdnik sedaj lahko nudil večje užitke.

O domnevnih lepotnih posegih enega izmed najbolj priljubljenih nogometnih zvezdnikov Cristiana Ronalda krožijo številne govorice. Že dolgo se govori, da naj bi bili lepotni posegi na njegovem seznamu opravil zelo pogosti, zanje pa je do danes zapravil ogromne količine denarja. Sedaj pa je na dan izbruhnila še govorica, da naj bi si zvezdnik botoks vbrizgaval celo v svojega lulčka.

Profimedia

Njegova sestra govorice o posegih zavrača

Govorice o Ronaldovih lepotnih posegih sicer odločno zavrača njegova sestra Katia Aveiro, ki je dejala, da je to "bedarija." Po njenih besedah ljudje vidijo nekoga, ki ima na obrazu negovalno masko in ga takoj začnejo obtoževati, da uporablja botoks.

A na dan je medtem prišla še ena govorica, ki je morda še najbizarnejša od vseh. Slavni nogometaš, ki menda pogosto občuduje svoje telo pred ogledalom, naj bi si botoks vbrizgaval tudi v svojega korenjaka. Želi namreč, da bi bil ta daljši in bolj debel.

Profimedia

Lahko s pomočjo botoksa kaj več nudi tudi svoji izbranki?

Tovrstni posegi naj ne bi imeli zgolj estetske vrednosti, temveč tudi praktično. V postelji naj bi svoji izbranki Georgini Rodriguez tako nudil večje užitke.

Zaradi vbrizgavanja botoksa se lahko moški spolni ud podaljša za centimeter, njegov obseg pa lahko postane večji tudi za tri centimetre. Podobne posege naj bi že pred slavnim nogometašem uporabljali predvsem številni zvezdniki filmov za odrasle. Ali govorice držijo, pa najbrž najbolje ve le Cristianova Georgina.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.