P.M. | 4. 10. 2022, 15:17

Saga o kraljevem portretu se nadaljuje: poglejte, kako sta Harry in Meghan vrnila udarec!

Instagram/buckinghampalaceroyal

Na Otoku se te dni govori le o tem, ali je "pobegli" par s svojo potezo namerno ali nenamerno zasenčil kraljevo družino. Kaj sta jim spet zagodla?

Buckinghamska palača je objavila prvo uradno fotografijo novega kralja Karla lll. s kraljico soprogo Camillo. Na portretu sta se jima pridružila tudi njegov naslednik, valižanski princ William in valižanska princesa Kate Middleton. A Harryja in Meghan na skupnem portretu ni.

Sta nevede zasenčila "zahrbtno" potezo?

Le nekaj dni po objavi kraljevega portreta na uradnem Instagramu Buckinghamske palače so se na družbenih omrežjih pojavile njune nove fotografije. Te so nastale prejšnji mesec na vrhu One Young World v Manchestru, kjer je imela Meghan govor. Posnel in objavil jih je fotograf Misan Harriman.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Ne samo, da sta "izobčenca" videti čudovito. Nemogoče je prezreti, da se na fotografiji držita za roko, medtem ko se William in Kate na uradnem kraljevem portretu komaj dotikata. William ima roke sklenjene predse, Kate pa drži eno roko nekoliko ohlapno za moževim hrbtom.

"Čudovita" četverica

Še nikoli videne fotografije Harryja in Meghan so bile objavljene le dva dni po objavi portretov tako imenovane nove "čudovite četverice", kot na Otoku pravijo novemu kralju in prestolonasledniku z njunima ženama. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buckingham Palace (@buckinghampalaceroyal)

Preden sta se zakonca Sussex odločila odstopiti od kraljevskih dolžnosti in sta se preselila v ZDA, se je ta besedna zveza nekoč nanašala na Harryja, Meghan, Williama in Kate. Zdaj so fotografije "pobeglega" para  pričakovano uspele zasenčiti najnovejši kraljevi portret.