L. P. | 27. 1. 2023, 08:15

Saj ne boste verjeli, kaj je storila znana slovenska TV-voditeljica v živo: požela je glasen krohot

Instagram/Špela Močnik/fotomontaža

Tako sovoditelja kot tudi gledalci so bili presenečeni nad šalo, ki jo je izvedla priljubljena televizijska voditeljica jutranjega programa na TV Slovenija. 

V razvedrilni oddaji Dobro jutro, ki jo lahko spremljamo na TV Slovenija, je voditeljica Špela Močnik poskrbela za glasen smeh. Najprej je njena sovoditeljica Danica Lovenjak razkrila najbolj aktualne novice iz sveta slavnih, v katerih se je dotaknila tudi nenavadne obleke Kylie Jenner, za revijo italijanske modne hiše Schiaparelli, ki se je odvijala na tednu mode v Parizu, si je na oprijeto črno obleko nadela veliko umetno levjo glavo, s katero je vzbudila nemalo kritik.

TV Slovenija/posnetek zaslona

Nato se je Močnikova pošalila in si na ramo poveznila plišasto igračko. "Pravijo, da je to zdaj v trendu, jaz sicer nimam nagačene levje glave, imam pa Simbo," je dejala, ob tem pa sta se njena sovoditelja David Urankar in Lovenjakova na glas smejala. Oba sta bila nad dejanjem Močnikove videti zelo presenečena.

"Očitno, če nimaš neke živali, ki ti pleza čez ramo, nisi 'in' Ali kako," se je spraševala Močnikova in v smehu dodala: "Jaz imam tudi svojega leva!"

TV Slovenija/posnetek zaslona

Voditeljici sta se nato obrnili še k Urankarju in ga vprašali, zakaj nima nobene živali ob sebi, pa jima je v šali odgovoril: "Če imaš glivice, nisi nikoli sam!"

Voditelji so se nasmejali, so si pa bili enotni, da jih nošenje velikih umetnih živalskih glav ne mika.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.