A. R. | 22. 11. 2022, 11:11

Sanjski moški Blaž nam je zaupal, ali je na prvem zmenku ... (VIDEO)

Instagram/Blaž Kričej Režek

Blaž Kričej Režek se je podal na ljubezensko pustolovščino, da najde pravo dekle. Medtem ko javnost nestrpno čaka, kateri bo uspelo osvojiti njegovo srce, je odgovoril na naša drzna vprašanja in razkril marsikaj.

23-letnik je slovenski medijski prostor pretresel zaradi iskanja ljubezni v resničnostnem šovu Sanjski moški. V zadnjih dneh večkrat v javnosti večkrat ujamemo pogovore, v katerih je glavna tema prav on in dekleta, ki se borijo za njegovo srce. Med gledalci potekajo debate, ali Blaž po novem skopari z vrtnicami, saj se dekleta iz zmenkov vse pogosteje vračajo brez cveta. A še preden šov dobi epilog, nam je Sanjski Blaž odgovoril na 10 hitrih vprašanj.

Med drugim boste izvedeli, kdo po njegovem mnenju plača na prvem zmenku, ali ima raje temnolaske ali svetlolaske, ali se je že kdaj poljubil z moškim, ali je seksal na prvem zmenku. Razkril pa je tudi svojo najhujšo bolečino v življenju in ali spi v pižami ali ne.

Odgovore izveste v videoposnetku:

Danes je velik ljubitelj morja in redni obiskovalec fitnes, ki prisega na zdravo življenje. Njegova velika strast so barke in je tudi kvalificiran skiper. Tako kot je morje včasih razburkano, je tudi plovba skozi življenje zelo nepredvidljiva in polna neviht. Ena teh je bila zagotovo ločitev njegovih staršev.

V nedavnem intervjuju nam je še zaupal, kakšna je bila njegova prva misel, ko je v šovu zagledal dekleta iz prve sezone in ali je bila končna odločitev o izbranki težka. Več spodaj.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.