L. P. | 6. 12. 2023, 13:02

Sanjski ženski Tina in Tjaša nekoč nerazdružljivi, zdaj pa pretrgali stike (vemo, kaj se je zgodilo)

osebni arhiv

Veljali sta za zelo dobro prijateljici, zdaj pa sta Tina in Tjaša iz šova Sanjski moški prekinili vse stike. Vemo, kaj se je zgodilo ...

Tina Blašković in Tjaša Kramarič sta nastopili v romantičnem šovu Sanjski moški. Tjaša je bila v prvi sezoni, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja, prišla je celo do polfinala. Tina pa se je javnosti predstavila v drugi sezoni šova Sanjski moški, z Blažem Kričejem Režkom sta se dobro razumela, med njima pa ni bilo prave iskrice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑻𝑱𝑨Š𝑨 𝑲𝑹𝑨𝑴𝑨𝑹𝑰Č (@tjasa.kr)

Dekleti sta se po šovu povezali in stkali trdno prijateljstvo, pogosto objavljali tudi skupne fotografije na Instagramu. Največ zanimanja so požele fotografije, na katerih sta pozirali v erotičnem spodnjem perilu.

"S Tino se ne poznava precej dolgo, vendar sva si zelo hitro prirasli k srcu in postali dobri prijateljici. Vse si lahko povevava, zaupava in imava iste interese v življenju, kar je v prijateljstvu zelo pomembno.
Fotografije, ki sva jih objavili na Instagramu, so bile narejene za zabavo, ker ima Tina odlične sposobnosti v postavljanju seta in cele zgodbe," je takrat Tjaša pojasnila za Metropolitan.si.

Ne spreglejte:

Njune poti so se razšle

Zadnje čase pa dekleti nista več objavljali skupnih fotografij na Instagramu, izbrisali sta celo nekaj prejšnjih. Kaj se dogaja z njunim prijateljstvom, smo vprašali Tjašo. "Jaz in Tina sva šli vsaka svojo pot. Je bilo super prijateljstvo in ne obžalujem ničesar, a v življenju eni ljudje grejo, drugi pridejo, tako pač je. Ne kontroliraš vsega, ampak je samo življenje naredilo, da sta se najini poti ločili," nam je pojasnila Tjaša, ki sedaj že skoraj tri leta živi in ustvarja v Sloveniji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Blaskovic🍋 (@tinamammamia)

"Imam srečo, da počnem to, kar me veseli. Sem ustvarjalka spletnih vsebin in ustvarjam vsebino za podjetja in zase. To je nekaj kar me res veseli ! Od vedno smo v moji družini precej ustvarjalni, saj moja mami tudi riše. Jaz sem pa to svojo ustvarjalno žilico izkoristila pri ustvarjanju vsebin. Rada načrtujem stvari, ampak v življenju se pa precej prepustim poti, ker tudi tri leti nazaj nisem pričakovala to, kar se mi je zgodilo," je povedala Tjaša, ki je takrat prišla iz Francije v Slovenijo in vstopila v šov Sanjski moški.

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih