L. P. | 23. 1. 2023, 06:15

Saša Lendero iskreno spregovorila o uničevalnem in ponižujočem razmerju, iz katerega je težko izstopila

Saša Lendero je iskreno spregovorila o ločitvi.

Instagram/Saša Lendero

Priljubljena pevka je iskreno spregovorila o svojem ljubezenskem razmerju in priznala, da ni bilo vedno lepo. Njene besede vas bodo zelo presenetile …

Za enega najlepših parov na slovenski glasbeni sceni sta vrsto let veljala Saša Lendero in Miha Hercog, parček, ki je svojo ljubezen okronal s hčerko Ario. Skupaj sta bila več kot 21 let, pred dnevi pa sta oba zelo presenetila javnost s priznanjem, da sta se razšla.

Prva se je prek družbenih omrežij oglasila Lenderova, ki je med drugim zapisala, da je njeno srce zlomljeno

"Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu, vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko... a, izgleda, da je tudi to življenje.
Vsi izkusimo izgube. Moje življenje jih je bilo zadnjih nekaj let polno. Mnogo, mnogo prepolno," so bile besede, ki so zabolele tudi številne njene številne oboževalce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Lenderova pa ni prvič spregovorila o svojem razmerju, to je storila že leta 2019, pred začetkom vodenja resničnostnega šova The Biggest Loser. Takrat je priznala, da sama težav z odvisnostjo od hrane ni nikoli imela, je pa imela težave z odvisnostjo od odnosa.

"V življenju sem doživela odvisnost od odnosa. Čeprav je bil ta popolnoma nefunkcionalen, uničevalen, ponižujoč, slab v vseh pogledih, več kot osem let nisem mogla iz njega. Nisem zmogla iz njega," je razkrila za njena.si. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.