P. L. | 12. 2. 2024, 11:11

Saša Lendero in Miha Hercog nasmejana v družbi drug drugega (fotografija pove vse)

Instagram/Saša Lendero

Priljubljena glasbenika, Saša Lendero in Miha Hercog, sta presenetila s takšno objavo ...

Glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog sta še nedolgo tega veljala za enega najlepših parov na slovenski glasbeni sceni. Skupaj sta bila vrsto let, a kmalu po poroki sta objavila, da se razhajata.

Par je takrat vsak s svojimi besedami preko družbenih omrežij sporočil, da gresta po dvajsetih letih skupne poti narazen, da pa bosta še vedno po svojih najboljših močeh vzgajala hčerko Ario.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

Da se držita svojih besed, sta dokazala kmalu po ločitvi, ko sta objavila skupno fotografijo, s katero sta pokazala, da se še vedno družita.

"Kdo je močnejši? Saj je majhna, ampak je nevarna," je poleg fotografije, na kateri oba držita pest, zapisal Hercog in prejel številne komentarje. "Kako sta luštna skupaj," so zapisali komentatorji.

Ponovno skupaj

Sedaj pa sta ponovno razveselila s skupno fotografijo, s katero sta razkrila, da sta združila svoje moči za novo pesem pevca Ruska Richija. Ta je dejal, da prisega na tandem Hercog Lendero.

Številni oboževalci so se zagotovo razveselili nasmejanega obraza Lenderove in Hercoga, videti je, da poslovno odlično sodelujeta in se še vedno dopolnjujeta.

Saša Lendero/Instagram zgodba

Hercog kmalu spet na televiziji

Lansko leto je Hercog presenetil mnoge gledalce šova Poroka na prvi pogled, pridružil se je namreč komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, kjer je komentiral odnose med ženini in nevestami, obenem pa je včasih kaj malega povedal tudi o sebi.

Sedaj pa bo ponovno kmalu spet sedel na komentatorski stolček, kmalu se namreč začne tretja sezona priljubljenega šova Poroka na prvi pogled, obenem pa tudi komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled.