P. L. | 7. 2. 2023, 11:20

Se spomnite Manje Šernek iz Kmetije? Delila je žalostno resnico

Manja je imela zelo težko otroštvo.

Voyo/posnetek zaslona

Manja, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa gledali še v šovu Kmetija, je med svoje prijatelje delila resnico: zato se je odločila za še kako potreben estetski poseg. 

Čeprav je Manja Šernek še zelo mlada, je pred kratkim svoje spletne prijatelje presenetila z razkritjem, da se je odločila za botoks. Zaradi tega je naletela tudi na nekaj neodobravanja, saj da je takšen lepotni poseg zanjo še nepotreben, saj nima gub.

Tudi zato se je odločila, da prek Instagrama razjasni, zakaj se je kljub temu, da šteje komaj 24 let, odločila za botoks.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Šernek - MANIA (@maniasernek)

"Iskreno povedano, ko sem se pogledala v obraz, sem samo videla leta in leta trpljenja na njem. 
Globoke gube med obrvmi, ki so se mi z leti jokanja poznale huje kot moji 55-letni mami. Zgornji del obraza brez sijaja, izsušena koža, po domače povedano - koža dekleta, ki je šlo skozi različna obdobja," je zapisala na družbeno omrežje in dodala fotografijo, na kateri je pokazala svoj obraz brez gubic.

Kot je razkrila, je s posegom zelo zadovoljna, pomagal pa ji je tudi, da je postala bolj samozavestna

Voyo/posnetek zaslona

Manja je v šovu Kmetija gledalcem razkrila svojo žalostno življenjsko zgodbo. Njeno otroštvo ni bilo lepo, bila je spolno zlorabljena, doživela pa je tudi hudo pomanjkanje hrane in osnovnih potrebščin za preživetje. Že kot otrok se je soočila z depresijo in prejemala terapevtsko pomoč.

"Trudim se, da sem mentalno čim bolj stabilna, ne glede na vse, kar se mi je zgodilo," je razkrila in pojasnila, da je zaživela šele, ko se je osamosvojila in postavila na lastne noge.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.