L. P. | 25. 1. 2023, 11:57

Se spomnite Raseme Begulić iz šova Ljubezen po domače? To zdaj počne, mnogi so navdušeni

Rasema in Drago sta ostala dobra prijatelja.

Voyo/posnetek zaslona

Zagotovo se tudi vi še spomnite prijazne in vedno nasmejane Raseme, ki smo jo nazadnje gledali na domačiji Draga v šovu Ljubezen po domače. Ne boste uganili, s čim se zdaj ukvarja. 

Rasema Begulić je nase opozorila v šovu Ljubezen po domače, večkrat se ga je udeležila in pokazala, da je nasmejana, pozitivna ženska, ki pa ne dovoli, da bi se o njej grdo govorilo in želi vedno vse razčistiti.

Nazadnje smo jo spremljali na domačiji Draga Kosmača, zares je popestrila dogajanje, njega večkrat do solz nasmejala, a na koncu sta sklenila, da ostajata v dobrih prijateljskih odnosih. 

osebni arhiv

Rasema je upokojena in ker zelo rada kuha, se je domislila, da bo odslej pripravljala svoje zelo okusne sarme tudi za prijatelje.

"Ja, res je, zelo rada kuham in sklenila sem, da odslej pripravim moje okusne sarmice tudi za ljudi, ki me poznajo," je razkrila za Metropolitan.si in dodala, da jih mnogi njeni prijatelji zelo pohvalijo.

Ponosna je na svojo kuho, dodaja pa, da brez težav zaupa svoj recept, saj se ji zdi zelo lepo, da lahko dobro deli z drugimi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.