L. P. | 25. 1. 2023, 08:15

Se spomnite Sabine Mlakar iz šova Ljubezen po domače? To se z njo dogaja po diagnozi raka

Sabina ima močno voljo in se pogumno bori z rakom.

osebni arhiv/fotomontaža

Lani je bilo za Sabino Mlakar črno leto. Najprej je izvedela za pljučnega raka, nato je prestala še operacijo glave zaradi tumorja, zbolela je za koronavirusom. Kako je z njo danes? 

Sabina Mlakar, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija in Ljubezen po domače, se pogumno sooča z diagnozo raka.

Potem ko so zdravniki odkrili, da ima pljučnega raka, se je hudi bolezni zoperstavila s kemoterapijo, rezultati so bili spodbudni. Pa je ponovno prišla slaba novica, imela je tumor v glavi, tudi ta operacija je bila uspešna. Proti koncu lanskega leta pa je zbolela še za kovidom.

POP TV

"Trmasta Sabina se bori z vso močjo," je povedala za Metropolitan.si in dodala: "Kljub vsem kemoterapijam, obsevanjem, zdravilom, pregledom se še vedno borim!"

Želi si živeti, ostaja prava borka, ob tem pa so ji v veliko pomoč in uteho tudi njeni domači, ki ji vlivajo pogum. 

"Pridejo slabši dnevi, pa potem gre spet na bolje. Moji domači mi vsak dan stojijo ob strani in me podpirajo. Že zaradi njih je moja želja po življenju tako močna," nam je razkrila. Dodala je, da so bili zadnji krvni izvidi spodbudni.

"Imam pa zdaj pred sabo pomembne preiskave, čaka me CT pljuč in magnetna resonanca glave. Po teh pregledih bom vedela več," je dodala in poudarila, da se še naprej bori kot levinja in bo premagala vse ovire.

https://www.metropolitan.si/scena/traci/sabina-mlakar-razkrila-zalostno-resnico-rak-se-je-razsiril-a-kljub-temu-se-mocno-bori/

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.