P. L. | 22. 9. 2022, 10:05

Se vam zdi ta kandidatka Sanjskega moškega znana? Niste se zmotili, videli ste jo že

POP TV/posnetek zaslona
Se vam zdi ta kandidatka Sanjskega moškega znana? Niste se zmotili, videli ste jo že (foto: POP TV/posnetek zaslona)

Vam je ime kandidatke Sanjskega moškega Arijanna Sara di Palma kaj znano? Pred nekaj leti je o njej govorila vsa Slovenija. 

Včeraj je POP TV končno razkril 17 kandidatk, ki se bodo v letošnji sezoni resničnostnega šova potegovala za srčno naklonjenost Blaža Kričeja Režka.

Vsa dekleta pa niso popolna neznanka, med njimi je tekmovalka šova Big Brother, Maša Levačič, prav tako pa ni neznano dekle po imenu Arijanna Sara di Palma. Pred nekaj leti je, s takratnim fantom Martinom, polnila časopise zaradi zanimivega izuma. Skupaj sta ustvarila unikatno skodelico z žepkom za čajno vrečko.

POP TV

"Ko sva v mrzlih popoldnevih pila čaj in naju je neprestano motila in ovirala vrečka, sva razmišljala, kako pitje toplega užitka spremeniti. Ker sva oba velika ljubitelja čaja in je to najin nadomestek kave, poleg tega sva pozimi neprestano na snegu in se rada pogrejeva s skodelico čaja, se nama je dobro leto po tem, ko sva se spoznala, porodila zamisel o skodelici z žepkom za čajno vrečko," sta pred dvema letoma povedala za Slovenske novice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijanna Sara di Palma (@arijannadipalma)

Skodelica je ostala, ljubezen pa je očitno minila, saj bomo lahko simpatično 21-letnico spremljali v šovu Sanjski moški.

In kakšen je njen sanjski moški?

"Zame je sanjski moški tak, ki rad potuje, ima rad nove izzive, nove pustolovščine in ki bi z mano bil pripravljen prepotovati svet," je povedala študentka marketinga.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.