J. Z. | 13. 9. 2022, 09:52

Severina v Sloveniji navdušila v vročih hlačkah in še z enim seksi detajlom

Instagram/Severina

Priljubljena hrvaška pevka, ki je pred dvema tednoma preživljala pravo družinsko dramo, zaradi katere so jo aretirali, se je vrnila na glasbene odre. Na koncertu je dobro razpoloženo občinstvo navdušila tudi z izbiro zapeljivih oblačil. 

Hrvaška pevka Severina je na Instagramu objavila fotografije iz zaodrja koncerta v Prevaljah, kjer je navdušila razgreto občinstvo. Pozirala je v kratkih hlačkah in visokih usnjenih škornjih. Pod fotografijo se je zbralo veliko komentarjev oboževalcev, ki so pohvalili njen mladosten videz in vitke noge. 

"Tako seksi", "Popolna", "Čudovito izgledaš" in "Bomba" je le nekaj od komentarjev, ki so pohvalili njen videz. Sodeč po komentarjih pa so bili obiskovalci koncerta navdušeni nad njenim nastopom.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

50-letna pevka se je očitno sprostila po drami v zasebnem življenju. Pred dvema tednoma jo je sestra Marijana Popović prijavila na policijo zaradi fizičnega nasilja, ki naj bi se dogajalo na domu njune mame.

Kasneje so jo na zagrebškem letališču policisti tudi ovadili, a je bila po podaji izjave na policiji odpuščena na prostost. Kasneje je njuna mama pojasnila, da to ni prvič, da je Marijana na policijo prijavila svojo sestro.

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.