J. Z. | 21. 9. 2022, 20:23

Shakira prvič po bolečem razhodu prekinila molk in spregovorila o bolečini

Instagram/Shakira
Shakira prvič po bolečem razhodu prekinila molk in spregovorila o bolečini (foto: Instagram/Shakira)

Priljubljena pevka se je zadnje čase skrivala pred novinarji, ki so le ugibali, kako se počuti po koncu zveze s slavnim nogometašem Gerardom Piquejem. Sedaj pa je spregovorila o tem, kako se počuti, ko je po 11 letih znova samska. 

Pevka Shakira je prekinila medijski molk in za oktobrsko edicijo revije Elle spregovorila o razhodu, ki jo je zelo prizadel. Dejala je, da je bilo "zelo težko", ko sta se z Gerardom Piquejem razšla po več kot desetletju zveze. 45-letnica je priznala, da se je namenoma skrivala pred mediji, odkar je junija izbruhnila novica o njenem razhodu. 

"Težko je govoriti o tem, še posebej, ker vse poteka tako javno in ne gre za običajen razhod. Ni težko le zame, težko je tudi za najina sinova, Milana in Sasho," je opisala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Razhod je pripisala njunima ambicioznima karierama, težave pa so nastale, ko sta se sinova vpisala v šolo, družina pa se je morala odločiti, ali bo ostala v ZDA, kjer bi lahko nadaljevala s svojo pevsko kariero, ali pa se preselila v Barcelono, kjer je nogometaš igral. "Eden se je moral žrtvovati. Pa sem se jaz. Svojo kariero sem postavila na stranski tir in odšla v Španijo, kjer sem ga spodbujala. To je bilo žrtvovanje iz ljubezni," je razkrila. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.