N. V. | 7. 2. 2023, 15:31

Slovenki, ki so ju aretirali v Beogradu, živeli luksuzno: potovali in nosili drage znamke

MUP Srbije/posnetek zaslona

Spoznajte prijeti slovenski državljanki: sestri sta živeli v razkošju, nakupovali in potovali, zdaj pa polnita medije, saj sta prevažali 30 kilogramov mamil sredi Beograda.

V Beogradu so aretirali slovenski državljanki: 29-letno H. V. in 24-letno H. B. Policisti so ustavili promet, ju izvlekli iz vozila in jima okrog zapestij nadeli lisice, nato pa preiskali avto in našli 30 kilogramov marihuane, smo poročali.

Srbski mediji so ugotovili, kdo sta Slovenki, ki sta poskrbeli, da se o njiju govori po vsem Balkanu. 

Živeli na veliki nogi

Naj bi šlo za sestri s poreklom s Kosova. Sestri H. V. in H. B. sta na družbenih omrežjih redno objavljali podrobnosti svojega življenja, med drugim sta razkrili, v kakšnem luksuzu živita, koliko potujeta in kam hodita po nakupih.

Mlajša sestra je, sodeč po fotografijah, z možem pogosto v Münchnu, sestra H. V. pa jo pogosto pride obiskat.

"Skupaj hodita po nakupih. Pazita, da sta trendovski, ko gre za videz. Zelo sta si podobni," za srbski Kurir pravi vir blizu njima, na njunih fotografijah na Instagramu pa lahko vidimo luksuzne blagovne znamke, torbice in čevlje.

H. B. na omrežjih pogosto poudarja, da je po rodu s Kosova, iz regije Metohije. Podpisuje se kot "kosovogirl", torej dekle s Kosova.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu