P. L. | 30. 1. 2023, 08:15

Slovenska resničnostna zvezdnica objokana na stranišču nakupovalnega centra

Instagram Zgodba/Maja Grintal

Objavila je posnetek, na katerem v javnosti joče na glas, kasneje se je odločila, da vse skupaj še pojasni. Kaj se je v resnici dogajalo? 

Resničnostna zvezdnica Maja Grintal, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Sanjski moški, je s svojimi spletnimi sledilci delila posnetek, na katerem glasno joče na stranišču znanega nakupovalnega centra. Razložila je, da si je s prijateljicami ogledala film Avatar, solze so tekle še po koncu filma, niti jih ni skrivala.

"Ne vem, kaj mi je Avatar naredil, ampak naredil je zelo, jokam na wc-ju," je zapisala v Instagram zgodbi in pokazala, kako joče.

Instagram Zgodba/Maja Grintal

Ker je prejela številna vprašanja svojih sledilcev, je sklenila, da obrazloži, zakaj je šlo.

"Tri leta nazaj v življenju ne bi mogla potočiti solze v dvorani, polne ljudi. Že samo to, da me je kdo videl, da imam solzne oči, me je bolelo," je pojasnila in dodala, da se je ob tem počutila šibko.

Danes je drugače, to je predelala in ob filmu Avatar sklenila, da bo pustila svojim čustvom na plano.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Grintal (@pleasuremermaid)

"Cel film sem si dovolila čutiti vse emocije. Bila sem najbolj odprta, empatična za ta film, ker sem tako … zakaj pa ne in sem poskusila," je razkrila in dodala, da se je jokala že med filmom. Razložila je, da so solze tekle tudi zato, ker ji je bil film lep, čudovit, doživela je vrtinec najrazličnejših čustev in vse spustila na plano.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.