P. L. | 24. 11. 2022, 10:18

Ker je izpadla iz šova Sanjski moški, je sklenila, da vsem pokaže takšne fotografije

Voyo/posnetek zaslona

Izpadla kandidatka je s svojimi spletnimi prijatelji delila takšne utrinke iz šova in sklenila, da razkrije ozadje. Razkrila je tudi to podrobnost, o kateri smo se vsi spraševali.

Zagotovo se tudi vi še spomnite prijetnega fotografiranja v šovu Sanjski moški, v katerem so kandidatke predstavljale družino Grad.

Pred kratkim je Maja Grintal, ki je sicer že izpadla iz šova in odšla domov, sklenila, da malce obudi ta spomin, na Instagram je dodala nekaj fotografij.

"Tole je bil eden najbolj zabavnih trenutkov," je pripisala zraven, številni njeni spletni prijatelji pa so se strinjali in ji zapisali tudi, da je zažigala v vlogi moškega.

Za Metropolitan je Maja še enkrat obudila vtise na snemanje.

"Na fotografiji smo Hana kot tašča, Eva Luna kot hčerka pankerka, Žana kot pridna hčerka - Blaževa punca in jaz kot oče.  Predstavljamo družino Grad, s katero je Blaž prvič na kosilu. Očetu je ime Danilo in je italijanski mafijec. Njegov karakter je popoln z zobotrebcem v ustih. Njegova žena (Hana) je bivša prostitutka, saj je z Danilom zanosila in mu ni preostalo drugega, kot da jo poroči. Tako je nastala prva hčerka Žana, ki je v tem scenariju tudi od Blaža punca. Eva Luna pa predstavlja drugo hčerko, katere pa Danilo ne priznava - sumi, da ga je žena Hana prevarala in otrok ni njegov," nam je pojasnila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Grintal (@pleasuremermaid)

Povedala je, da je bilo to snemanje zares zelo zabavno, saj so kandidatke igrale določene vloge in se hkrati fotografirale z Blažem.

"Ko nas je Blaž prvič videl, sploh ko je videl mene v vlogi očeta, ni mogel zadržati smeha, tako da smo tudi preostala dekleta komaj ostale zbrane v vlogah. Najbolj zabavni trenutki so bili, ko je Žana tiščala bedro piščanca v Blaževa usta. Žana je mrzlo bedro vrtela, on ga je pa kar glodal in glodal. Mislim, da se je takrat piščanca najedel za kar nekaj časa. Za piko na i pa je bilo, ko se je Blaž usedel Danilu v naročje in ga je Danilo osvajal. Na koncu smo se vsi močno nasmejali," nam je v smehu razkrila.

In kako se je počutila v vlogi moškega?

"Še kar prijetno - nekaj dvomov in strahov se je gotovo pojavilo, ampak sem si dovolila sprostiti in uživati v igranju vloge moškega."

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord