A. B. | 7. 8. 2022, 12:13

Snaha Davida Beckhama delila objokano fotografijo: "Prav je, da vas to prizadene ..."

Instagram/Nicola Peltz Beckham

Po tem, ko so odjeknile novice o sporu med najstarejšim sinom družine Beckham in njegovima staršema, je potrto spregovorila tudi njegova srčna izbranka. 

Nicola Peltz je žena Brooklyna Beckhama, sina uspešnega nekdanjega nogometaša Davida Beckhama. Pred kratkim so v medijih odjeknile novice, ki so jih potrdili tudi zanesljivi in bližnji viri družine, da družina od poroke najstarejšega sina ni več v dobrih odnosih. 

Razlog naj bi tičal v tem, da je Nicola moževi ženi Victorii Beckham onemogočila pomagati pri organizaciji njune poroke, kasneje pa izrazila ljubusumje nad tem, da je skoraj zasenčila njun poročni dan. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Delila je trenutek ranljivosti 

Nicola je na Instagramu delila fotografijo, na kateri lahko vidimo, da joka. Ob svojem žalostnem obrazu se je odprla in priznala, da mnogokrat težko pokaže žalostne delce svojega življenja. "Odraščanje s sedmimi brati in sestrami ter dvema zelo močnima staršema me je naredilo res trdoživo, vbili so me v to, da ne dovolim, da bi me ljudje razočarali ali mi ranili srce," je pojasnila v začetku objave. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Svojo trdoživost pripisuje tudi modni industriji, v katero je vpletena že od najstniških let in zaradi katere se je naučila "postaviti zid, da bi se zaščitila," je zapisala. 

Pridejo tudi slabi dnevi. 

Manekenka je med drugim zapisala, da imamo vsi slabe dni, zato je prav, da si dovolimo, da nas kakšen dan tudi prizadane in omenila, da si je to želela zapisati, ker le redko pokaže, da ima tudi ona v življenju takšne trenutke. 

"Želim, da veste, da vas vidim, slišim in mi to veliko pomeni," je še dodala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.