N. V. | 24. 7. 2022, 09:26

VIDEO: Posh Spice je nazaj! Victoria Beckham spet prepeva hite skupine Spice Girls

Profimedia/Facebook David Beckham/posnetek zaslona/fotomontaža

Priljubljena skupina je že zdavnaj razpadla, toda najbolj razvpita pevka je med družinskimi počitnicami podoživela čas, ko je bila pop zvezda.

48-letno Victorio Beckham, nekdanjo članico priljubljene glasbene skupine Spice Girls in modno oblikovalko, je njen mož David Beckham posnel, ko je zapela eno od ikoničnih uspešnic skupine.

Spomnimo, pred kratkim sta zakonca Beckham s svojima najmlajšima otrokoma Cruzom (17 let) in Harper (11 let) odpotovala na razkošne počitnice na luksuzni jahti. Družina Beckham se tako trenutno predaja soncu na številnih destinacijah po Evropi in skupaj preživlja kakovosten čas na počitnicah.

Sproščene počitnice

Tako so počitnice očitno idealna priložnost, da se sicer nekoliko hladna 48-letnica sprosti.

Ne le, da z možem zganjata razne norčije in te objavljata na družbenih omrežjih, ter tako razveseljujeta oboževalce, zdaj je v javnost prišel še videoposnetek, kako znova poje pesem razvpite glasbene skupine Spice Grils.

Pevka znova za mikrofonom

Nastop 48-letnice je bil improviziran, pesem Stop skupine Spice Girls pa je zapela na karaokah.

Tako ne pričakujemo, da bo pevka znova zares poprijela za mikrofon in nastopila pred večglavo množico, kot nekoč.

Davidu Beckhamu pa se lahko zahvalimo, da je na Facebooku delil sijajen posnetek svoje žene med izvajanjem karaok, kjer je navdušila z izbiro pesmi: zapela je klasično himno Spice Girls. Ob posnetku je pripisal: "Noč karaok z eno in edino Posh Spice."

Na posnetku modna oblikovalka poskakuje, ko se je za njo predvaja glasbeni hit, oblečena pa je v črno. Videti je, da  popolnoma uživa.

Številni znani prijatelji para so komentirali videoposnetek, Gordon Ramsay je celo komentiral s tremi srčnimi emojiji.

Instagram David Beckham/Posnetek zaslona