Ž.A. | 29. 6. 2022, 18:18

Je 48-letna Victoria Beckhham zasenčila 20 let mlajšo Ronaldovo izbranko?

Profimedia

Žena Davida Beckhama je popolnoma osupnila s svojim brezčasnim videzom, številni pogledi pa so se obračali tudi za 28-letno Georgino Rodriguez.

Victoria Beckham, nekdanja članica priljubljene glasbene skupine Spice Girls in modna oblikovalka, se je udeležila modne revije Le Papier (v prevodu Papir), ki se je odvijala v Franciji v neposredni bližini obmorskega kraja Arles.

Profimedia

Splet so preplavile fotografije z dogodka, na katerih je izstopala v črnih oblačilih, največ pozornosti pa je pritegnil čipkasti zgornji del.

Profimedia

Izbrala je namreč kratko črno obleko s čipko, oprijete črne nogavice, črn suknjič in barvno ujemajoče se petke. Videz je dopolnila s temnimi očali in majhno črno torbico.

Profimedia

Kljub vsemu se je zdelo, da je izbrala nekoliko neprimerno garderobo glede na lokacijo, saj so se zbrali na precej hribovitem terenu in neutrjenih tleh.

Za to priložnost so postavili modne brvi, po katerih so se manekenke lahko suvereno sprehodile in pokazale najnovejše kreacije oblikovalca Simona Porte Jacquemusa.

Osupnila je še ena zvezdnica

Tudi srčna izbranka nogometnega asa Georgina Rodriguez, ki se je v preteklosti ukvarjala z manekenstvom, je bila na seznamu povabljencev tega modnega dogodka.

Profimedia

Številni so bili navdušeni, da se je po tragediji zopet pojavila v javnosti, kar pa je bilo še bolj pomembno - bila je nasmejana. Z Ronaldom sta namreč aprila pri porodu izgubila sina.

Profimedia

Tudi Georgina je za dogodek izbrala črna oblačila, popestrila pa jih je s srebrnim nakitom in priljubljeno torbico znamke Jacquemus.

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.