2. 6. 2022, 11:39

Soproga Willa Smitha spregovorila o "klofutarskem" incidentu

Profimedia

Na marčevski podelitvi oskarjev je zaradi šal na ženin račun Will Smith komika Chrisa Rocka udaril. Po skoraj treh mesecih je molk prekinila tudi ona. 

50-letna Jada Pinkett Smith, soproga ameriškega igralca Willa Smitha, je prvič javno spregovorila o incidentu na rdeči preprogi. 

V svoji pogovorni oddaji Red Table Talk je iskreno povedala: "Moje najgloblje upanje je, da bosta imeli ti izjemno inteligentni osebi priložnost za celjenje ran, pogovor in spravo." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

"Moje najgloblje upanje je, da bosta imeli ti izjemno inteligentni osebi priložnost za celjenje ran, pogovor in spravo," je dejala.

Šala jo je na podelitvi vidno prizadela 

Ob njej je močno zavila z močmi, medtem ko se je občinstvo živčno nasmejalo. Kljub prvotnemu nasmehu se je Will Smith odločil postaviti na njeno stran. Vstal je, pristopil do Rocka in ga udaril. Vsi gledalci in prisotni v dvorani so sprva mislili, da gre za šalo, a ni bilo tako, na kar se je takoj odzval tudi Rock, ki je rekel: "Vau, Will Smith me je pravkar oklofutal." Smith, ki je takrat že sedel na svojem stolu, je bil vidno jezen.

Lase je izgubila zaradi avtoimune bolezni 

Igralka je lase izgubila zaradi alopecije. O bolezni je sicer javno že spregovorila, prvič leta 2018, ko je pojasnila: "Veliko ljudi je spraševalo, zakaj nosim turbane. Do zdaj še nisem govorila o tem. Ni lahko, ampak bom," je takrat dejala. 

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.