R.S. | 29. 3. 2022, 07:08

Will Smith z novim zapisom, ki ni prepričal nikogar: 'To je delo njegovega odvetnika'

Profimedia

Igralec obžaluje dejanje, ki je zaznamovalo letošnjo prestižno prireditev. Je za opravičilo prepozno?

Na prireditvi oskarjev se je zgodil škandal, o katerem smo že poročali. Zdaj so na dan prišle nove informacije. Will Smith se je po drami opravičil Chrisu Rocku, zapis pa je delil na družbenih omrežjih. Kaj je povedal?

Globoko obžaluje

"Nasilje v vseh oblikah je strupeno in uničujoče. Moje vedenje na sinočnji podelitvi oskarjev je bilo nesprejemljivo in neopravičljivo. Šale na moj račun so del dela, a šala o Jadinem zdravstvenem stanju mi ​​je bila preveč in sem se čustveno odzval.

Rad bi se ti javno opravičil, Chris. Zmotil sem se. Nerodno mi je in moja dejanja niso kazala na moškega, kakršen želim biti. V svetu ljubezni in prijaznosti ni prostora za nasilje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)


Rad bi se opravičil tudi Akademiji, producentom oddaje, vsem udeležencem in vsem, ki gledajo prireditev po svetu. Rad bi se opravičil družini Williams in moji družini King Richard. Globoko obžalujem, da je moje vedenje obarvalo to, kar je bilo sicer čudovito potovanje za vse nas. Delam na sebi," je Smith zapisal na družbenih omrežjih. 

Negativni odzivi

Igralec pa s svojim zapisom očitno ni prepričal veliko ljudi. Oboževalci menijo, da želi z zapisom rešiti svojo kariero, dvomijo pa, da je zapis res njegov. "To ni napisal on, to je delo njegovega odvetnika. Po udarcu je šel na zabavo. To pove vse," se glasi eden izmed komentarjev. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Smithu so sledilci očitali tudi, da je njegovo opravičilo prišlo prepozno, saj je škoda že storjena. "Kakšen hinavec, izgubil sem spoštovanje do njega. Zdaj se opravičiš? Zdaj?!."