J. Z. | 7. 7. 2022, 13:20

Špela Grošelj navdušila z novim videzom: TEGA nismo pričakovali

Instagram/Špela Grošelj

Vroči dnevi so priložnost za nekoliko bolj sproščeno in razigrano pričesko. Za takšno spremembo se je odločila tudi naša pevka, ki se je poslovila od svoje prepoznavne barve las.

Pevka Špela Grošelj se je odločila, da si poletje popestri z novo, živahnejšo barvo las. "Vsakič, ko spremenim frizuro ...se počutim kot, da sem spoznala enga 'potencialnega' fanta," je zapisala na Instagramu in razkrila, da se je iz blondinke prelevila v 'rožnato' lepotico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

Prijatelji in sledilci navdušeni nad spremembo

Zvezdnica je objavo izkoristila tudi za zahvalo svojemu frizerju in prijatelju Borisu Draganu, s katerim sta se nedavno skupaj odpravila tudi na dopust. "Vidiš, kako zelo ti zaupam, da si me prepričal v tole," je še zapisala.

Sodeč po komentarjih sledilcev in prijateljev so številni navdušeni nad njeno drzno spremembo. "Zelo všečno," ji je pod objavo komentirala pevka Rebeka Dremelj, glasbenik Miha Hercog pa je dodal "Hudo!!!"

Instagram/Špela Grošelj

Spomnimo, pevka in vplivnica je bila javnosti dolgo znana kot dolgolasa blondinka, nato pa se je pred tedni za nekaj časa poslovila od podaljškov. 

Takrat je s sledilci delila fotografije z Bleda, na katerih je skupaj s svojo psičko. Zraven je zapisala: "Moja princesa prvič na Bledu, jaz pa po dolgem času brez podaljškov. Čakam na nove in se medtem prepričujem, da tudi ta frizura ni tako slaba."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.