J. Z. | 20. 9. 2022, 21:51

VIDEO: Strokovnjakinja za branje z ustnic razkrila, kaj je William rekel Harryju pred začetkom pogreba

Profimedia
VIDEO: Strokovnjakinja za branje z ustnic razkrila, kaj je William rekel Harryju pred začetkom pogreba (foto: Profimedia)

Princa, med katerima naj bi bilo veliko zamer, sta tik preden je stekla uradna slovesnost kraljice Elizabete II. izmenjala nekaj besed. Veliko gledalcev televizijskega prenosa je zanimalo, o čem sta govorila ...

Strokovnjakinja za branje z ustnic Jacqueline Press se je vse od pogreba kraljice Elizabete ll. ukvarjala z vprašanjem, ki je pestilo vse, ki so si ogledali poslovilno slovesnost angleške monarhinje. Številni so namreč opazili, da je princ William bratu princu Harryju tik pred začetkom pogreba namenil nekaj besed. 

Medtem ko je princ William želel sesti na prvo klop, ga je princ Harry vprašal: "Greva lahko prva?" William je pogledal mlajšega brata in mu prikimal, nato pa ženi Kate Middleton rekel: "Naj gresta prva."

Z razumevanjem njegovih besed mu je prikimala tudi valižanska princesa in ju spustila, da se kot prva usedeta brat in njegova žena Meghan Markle.

Williamova hčerka, sedemletna Charlotte, je sicer med mašo večkrat poklepetala s Harryjem. Večkrat sta se drug drugemu tudi nasmehnila. Prav ta majhna pozornost številne Britance navdaja z upanjem, da bosta sprta brata vendarle našla skupni jezik in rešila nesporazume. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.