L. P. | 9. 9. 2022, 08:00

To je nekdanji mož Andree iz Kmetije: o njem nam je razkrila prav vse ...

Instagram/Andrea Libič

Pred dnevi smo izvedeli, da je Andrea iz šova Kmetija mamica 4-letnemu sinčku Nicu, zdaj pa nam je povedala, kdo je otrokov oče. Njun odnos je še danes zelo zapleten … 

Tekmovalka letošnjega šova Kmetija Andrea Libič je gledalcem prirasla k srcu. Pokazala se je kot zelo srčna oseba, na posestvu že sklepa pristna prijateljstva. A še pred odhodom v šov nam je razkrila, da se je iz nekega prijateljstva rodil njen sin Nico, o katerem smo že pisali.

Za Metropolitan je razkrila, kakšen je sinov oče in kako živi: "Ime mu je David, star je 32 let in živi v Antwerpu v Belgiji. Živi v svojem svetu in menim, da ga zelo malo ljudi resnično dobro pozna," je povedala in dodala, da ni slaba oseba, ima pa prav tako kot ona za seboj zelo težko življenjsko zgodbo. 

"Študij je dokončal v ZDA, kasneje je predaval na univerzi v Antwerpu, nakar se je začel intenzivno ukvarjati z risanjem. Je umetnik, živi v svojem svetu."

Spoznala sta se pred osmimi leti

"Spominjam se, da sem bila v zares težkem življenjskem obdobju, ko sem ga spoznala, in hitro sva se ujela, postala prijatelja. Bil mi je velika opora, ravno sem prebolevala staro ljubezen," je pojasnila in dodala, da sta kasneje menila, da sta ustvarjena drug za drugega, njuna ljubezen se je zdela močna.

A bili so vzponi in padci

"Najprej sva bila prijatelja, nato sva pred petimi leti postala par, a se pogosto razšla, pa spet bila v fazi prijateljstva," je odkrito povedala, obraz pa se ji je razjasnil, ko je spregovorila o sinu: "Potem je prišel Nico in sprva je bil najin odnos zelo trden, a ugotovila sva, da se veliko bolje razumeva, če ostaneva na prijateljski ravni!"

Razšla sta se sporazumno, oba s prepričanjem, da je za njunega sina najbolje, da ostaneta prijatelja.

Pa ju je nekaj vezalo skupaj ... "Dve leti nazaj sva se odločila, da še enkrat poskusiva kot par, poročila sva se, leto in pol kasneje pa ločila," pripoveduje o svoji turbulentni zvezi in dodaja, da je sedaj od začetka letošnjega leta samska, z očetom svojega sina pa dokončno ostajata samo prijatelja.

Privlačile so jo njegove noge

Libičeva nam je razkrila tudi, da je njen nekdanji mož zelo visoke in športne postave, je nekaj centimetrov višji od nje, v smehu pa je dodala, da ima zelo dobre noge in da ga je najbrž prav zaradi tega začela gledati kot moškega in ne kot prijatelja. 

"Njegove fotografije sicer imam, ampak spoštujem njegovo željo, da noče biti javno izpostavljen. Tudi zato sem z Instagrama umaknila vse njegove fotografije."

Če ste se že sprehodili po njenem profilu, ste zagotovo opazili fotografiji, na kateri je Andrea v kadi skupaj z neznanim moškim. Ne, to ni njen mož, a ta zgodba sledi kmalu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.