R.S. | 4. 2. 2023, 16:49

Tanja Kocman je našla srečo v ljubezni (sprva sta bila zgolj sodelavca)

Instagram/Tanja Kocman

V preteklosti se je večkrat pošalila na račun svojega samskega stanu, zdaj pa je očitno našla svojega idealnega partnerja. 

Radijska voditeljica in komičarka Tanja Kocman je sporočila, da ni več samska. "Stvari se spreminjajo tudi zame. Nerada preveč povem, ampak gre za mojega sodelavca Primoža, s katerim skupaj snemava tudi zabavne videoposnetke za družbena omrežja," je povedala za zurnal24. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman)

S partnerjem sta bila sprva sodelavca, nato pa je lansko poletje med njima preskočila iskrica. Delita si tudi smisel za humor, kar je voditeljici zelo pomembno. "Ko sem si zamislila, kakšnega partnerja si želim, mi je bil smisel za humor zelo pomemben. Tako lahko rešiš tudi kakšne nesporazume, če se ne jemlješ preresno. Druga pomembna stvar pa so skupni interesi. Lažje je, če partner razume, kako rad imaš svoje delo," je še dodala. 

Več sprememb

Kocmanova se je v preteklem letu odločila za korenito spremembo življenjskega stila. Želela je izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, o svoji poti do boljšega počutja pa je povedala: "Zbujala sem se utrujena, tudi mentalno se več nisem počutila v redu. Iskreno povedano, preveč sem pila alkohol in jedla nezdravo hrano. Zdaj prvič hujšam na zdrav način. Ne stradam se več." 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.