11. 5. 2022, 11:40

TEGA o novem sanjskem moškem gotovo niste vedeli!

Facebook/Blaž Kričej Režek

Medtem ko še vedno ugibamo, ali 'bo ali ne bo' ravno on novi sanjski moški priljubljenega šova, je o Blažu Kričeju Režku na plan prišlo kar nekaj zanimivosti.

Blaž Kričej Režek bo Sanjski moški 2022, je na Instagramu objavil Gregor Čeglaj, in z objavo sprožil nemalo prahu na medijski sceni. A POP TV zaenkrat tega ni ne potrdil ne zanikal. Je pa ime morebitnega novega kandidata vseeno pritegnilo dovolj radovednosti, da se številni sprašujejo o njem.

Kdo je torej razkriti sanjski moški, čigar srce bodo skušale osvojiti tekmovalke šova?

Polfinalist izbora mister Slovenije 2017

23-letni Blaž se je leta 2017 udeležil izbora za mistra Slovenije, kjer je prišel vse do polfinala. Ker se je tekmovanja istega leta udeležil tudi prejšnji sanjski moški Gregor Čeglaj, je velika verjetnost, da se poznata od tam.

Na svoji zadnji objavi na Instagramu je Gregor objavil fotografijo, na kateri sta skupaj z Blažem in trenerjem borilnih veščin Denisom Chorchypom. Ob tem je pripisal: "Pisalo se je leto 2017". Pod tem je dodal še stavek: "Odgovor še čakam, očitno rabi čas za razmislek."

Iz objave lahko sklepamo, da gre za Gregorjev poziv Blažu na dvoboj, in sicer po zvezdniškem boksarskem dvoboju med Frankom Bajcem in Perom Martićem. A očitno Blaž izziva še ni sprejel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★GREGOR ČEGLAJ☆ (@gregor_ceglaj21)

Lepota v genih

Da Blaž v svetu lepote in lepotnih tekmovanje vendarle ni popoln novinec, govori tudi to, da je bila manekenka že njegova mama Barbara Meta Kričej. Leta 1997 se je celo potegovala za naslov miss Slovenije. Lenta najlepše Slovenke je takrat pripadla Maji Šimec.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.