P. L. | 17. 9. 2023, 09:02

Vesela novica: Znani Slovenec po žalostnem obdobju znova srečen, postal bo očka

Tibor Baiee/Facebook, fotomontaža

Znani Slovenec spet verjame v ljubezen. Objavil je fotografijo, s katero je sporočil, da komaj čaka, da bo postal zibal.

Tekmovalec nekoč zelo priljubljenega resničnostnega šova Big Brother Tibor Baiee bo postal očka. Veselo novico je preko družbenih omrežij sporočil že maja letos, takrat sta s srčno izbranko Nežo delila fotografijo, na kateri v rokah držita sliko, ki je nastala na ultrazvočnem pregledu, Neži pa se je že lepo videl nosečniški trebušček.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tibor Baiee (@tiborbaiee)

"Bil sem prepričan, da se ne bom nikoli več zaljubil in si ustvaril družine," je Baiee iskreno povedal za revijo Lady in pojasnil, da je nekaj dni pred usodnim srečanjem s zdajšnjo partnerico razmišljal o tem in se vdal v usodo. "Tolažila me je le misel, da bom vso ljubezen namenil hčerki Noemi, na katero sem zelo navezan," je razkril.

Baiee ima namreč hčerko iz prejšnjega razmerja z Ano Hrovat, ki jo je spoznal v šovu Big Brother. Njuna ljubezen se je ohladila, resničnostni zvezdnik, ki je kasneje nastopil tudi v kuharskem šovu MasterChef pa se bo zdaj razveselil že druge hčerke.

Spoznala sta se na poroki

Tibor je za omenjeno revijo povedal, da je svojo partnerico Nežo spoznal na poroki. Oba sta bila gosta, ona nevestina, on pa ženinov. Takoj sta si bila všeč, pol leta kasneje pa sta postala par. 

Tibor je razkril, da jo je poiskal najprej na Instagramu, vzpostavila sta stik in se začela pogovarjati, a do srečanja ni prišlo tako kmalu, saj je ona imela stanovanje na Koroškem, sam pa je iz Ljubljane. "Po pol leta sem jo povabil v Poreč, kjer sem delal na nekem festivalu. Takrat sva ugotovila, da naju je zadela Amorjeva puščica in postala sva par," je razkril in dodal, da se Neža in njegova prvorojenka odlično razumeta, kar mu zelo veliko pomeni.

Dojenček prihaja oktobra

Za omenjeno revijo je povedal, da se bodo še ene deklice razveselili oktobra, zelo se jo veseli tudi njegova prvorojenka.

"Rastemo, uživamo, se lupčkamo in komaj čakamo, da bomo trije," je konec avgusta zapisal poleg fotografije, na kateri poljublja partneričin nosečniški trebušček.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.