24. 5. 2023, 15:54 | Vir: Govori.se

Tina Gaber je za rojstni dan doživela veliko presenečenje: njen srčni izbranec se je zelo potrudil

Žiga Živulović j.r./Bobo

Za rojstni dan si marsikdo privošči kaj lepega, saj je to priložnost, ki jo je treba proslaviti – in niti Gabrova ni izjema.

Tina Gaber, izbranka premierja Roberta Goloba, je pred kratkim praznovala rojstni dan. Upihnila je 37. svečko na rojstnodnevni torti. Le malokdo bi pomislil, da ima toliko let, saj jih zagotovo kaže manj. 

Veliko presenečenje za rojstni dan

Kot je poročala revija Lady, jo je zelo lepo presenetil njen srčni izbranec. Obiskala sta namreč eno od ljubljanskih znamenitosti, prečudovit Ljubljanski grad, kjer ju je ujelo radovedno fotoreporterjevo oko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Gabrova je bila videti odlično in slavnostni priložnosti primerno – nosila je svetlo vijoličasto obleko, ki je krojena kot plašček. Barva ji je odlično pristajala, z rjavim pasom pa je poudarila svojo postavo.

V reviji Lady so zapisali, da niso uspeli izvedeti, kakšno darilo je dobila od svojega dragega. "Izvedeli pa smo, da sta zaljubljenca imela svečano kosilo v dvoje na Ljubljanskem gradu," so še poročali.

Dopisali so, da nista jedla mesa in da je šlo za vabilo njunega prijatelja. Prepustila sta se kulinaričnemu znanju chefa restavracije Strelec, Igorju Jagodicu. Druge podrobnosti niso znane, in tako je tudi prav – nekaj pa je le treba obdržati samo zase, kajne?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.