L. P. | 25. 9. 2023, 12:44

Tina Gaber objavila posnetek, ki se mu zdaj vsi smejijo. Kaj se dogaja?

Instagram/gov.si

Znana spletna vplivnica in partnerica Roberta Goloba je s svojim posnetkom sprožila ogromno smeha ...

Trenutno ena najbolj znanih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica živali in srčna izbranka Roberta Goloba, Tina Gaber, je s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila posnetek, s katerim se je pošalila iz svojega srčnega izbranca. Posnetek je nastal po tem, ko so mnogi prek družbenih omrežij komentirali telefonski pogovor Goloba in chefinje Ane Roš.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Ostrouska (@ostrokljun)

Golob je po tem, ko je Roševa z ekipo Hiše Franko prejela tretjo Michelinovo zvezdico, na družbenem omrežju uradnega profila objavil njun telefonski pogovor, v katerem ji čestita za uspeh, Roševa pa mu med drugim odgovori: "Imaš moj telefon, veš, da te podpiram v vsem in stojim za tvojim trudom."

Po posnetku deljena mnenja

Posnetek je na družbenem omrežju povzročil takšne in drugačne komentarje. Kmalu pa so se pojavili tudi šaljivi posnetki. Med njimi je posnetek objavila tudi nekdanja strokovnjakinja eksperimenta Poroka na prvi pogled, Eva Kljun. Posnetek je uporabila kot čestitko za opravljeno magistrsko delo in na družbenem omrežju Instagram požela številne všečke.

Podobno pa se je odzvala tudi Golobova partnerica, Tina Gaber, tudi ta se je nekoliko pošalila. Objavila je posnetek, v katerem prikazuje, da ga zaman poskuša dobiti na telefon, saj ima ves čas zasedeno, vmes pa kratki posnetki telefonskih pogovorov, ki naj bi jih Golob opravljal z Roševo in drugimi znanimi Slovenkami, ki jim čestita za takšen in drugačen uspeh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Ob koncu dneva ga Gabrova le dobi na telefon in nekoliko užaljeno reče: "Čau! S kom pa ti že cel dan govoriš?!"

Gabrova je s posnetkom nasmejala mnoge, eden izmed številnim komentarjev pa se je glasil, naj ostane takšna, kot je.