P. L. | 22. 5. 2024, 08:59

Kot strela z jasnega: znana slovenska pevka se ločuje

Aleksandra Saša Prelesnik

 Znana slovenska pevka Tinkara Kovač se ločuje, s hčerama naj bi se že odselila ...

Kot poroča revija Lady, naj bi se ločevala znana slovenska pevka Tinkara Kovač. 45-letna pevka naj bi se že pred časom izselila iz hiše, kjer je živela skupaj z možem, arhitektom Matejem Mljačem.

S Kovačevo, ki naj bi se odselila pred letom dni, naj bi odšli tudi hčerki Alma in Gala. Kovačeva je s svojo družino živela v vasici Lokev na Krasu. Tja so se pred leti preselili v nov dom, v hišo, ki jo je zasnoval njen partner, znani arhitekt.

Kot so pred sedmimi leti razkrili v oddaji Ambient, je parcelo, na kateri danes stoji hiša, Mljaču podarila njegova babica. Hiša je zasnovana v obliki črke L in močno izstopa med tradicionalno grajenimi hišami na Krasu.

Glasbeno nadarjeni sta tudi hčerki

Kovačeva je pred časom za portal Aleteia razkrila, da sta glasbeno nadarjeni tudi njeni hčerki. "Mlajša, devetletna hči Alma ima rada glasbo in je nadarjena še bolj kot jaz. Mislim, da ima stoodstotni posluh, zato se sploh ne trudi, da zadene tone pri igranju na violino in pri petju. Ko začne peti, je takoj v pravi tonaliteti, modulacija pa gre točno gor. Rada je na odru. V tem mi je podobna," je razkrila za omenjeni portal in pojasnila, da je bila tudi sama v otroštvu takoj, ko je videla oder, že na njem. 

Tinkara Kovač se ločuje.

Tinkara Kovač se ločuje.

Žiga Živulovič jr./Bobo

"Na avdiciji za Veseli tobogan z Bojanom Adamičem je bilo tako, da sem bila nenehno na odru; tudi ko se je kdo zmotil, sem rekla: bom jaz zapela. Adamič me je moral miriti: prosim, pojdi dol z odra, saj boš potem še pela, pusti še drugim," je povedala.

O starejši hčerki Gali pa je dejala, da odra ne mara, kar je vedno spoštovala, igra pa kitaro.

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec