R. K. | 22. 1. 2023, 16:27

Saša Lendero objavila fotografijo z novo simpatijo

Instagram/Saša Lendero

Priljubljena pevka se je na Instagramu pohvalila z lepotcem, ki jo spremlja v novem letu. 

Saša Lendero, ki je slovensko javnost nedavno šokirala z novico, da se z glasbenim producentom Miho Hercogom ločujeta, po lastnih besedah ne sodi med tiste, ki se na družbenih omrežjih hvalijo z avtomobili in drugimi rečmi, ki jih imajo.

Ker pa je konec lanskega novembra postala ambasadorka enega izmed slovenskih avtocentrov, je slovenska javnost kljub vsemu izvedela, kakšen lepotec ji bo letos delal družbo na cesti.

"Postala sem ambasadorka Avtocentra Štrucelj in naslednje leto bom vozila njihovega hibridnega lepotca Hyundai Tucson," je pevka konec novembra oznanila na Instagramu in dodala tudi nekaj fotografij, na katerih je videti, s kakšnim jeklenim konjičkom se bo vozila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Spremljal jo je oče

"Njihovo zaupanje mi zares veliko pomeni," je dodala. Ob tem je razkrila, da gre za družinsko podjetje, kamor je pred skoraj štiridesetimi leti vozil avtomobil na popravilo že njen oče.

 "Nihče drug ni znal pozdraviti njegovega neprijetnega 'klenkanja' na višjih obratih. Ata Šubelj pa je prisluhnil motorju, si vzel čas in našel rešitev," je zapisala in dodala, da jo je oče tja pospremil tudi tokrat.

"Zdaj pa grem prvi krog s svojim novim gentlemanom. Mislim, da je simpatija na prvi pogled," je zaključila zapis v objavi.