23. 6. 2022, 13:47

Kdo je srčni izbranec Nataše Pirc Musar?

Aleksandra Saša Prelesnik

Nekdanja TV-voditeljica, informacijska pooblaščenka in odvetnica Nataša Pirc Musar ima ob kandidaturi popolno podporo svoje družine, predvsem od moža, ki bo vključen v njeno volilno kampanjo. Kakšna bo njegova vloga?

Nataša Pirc Musar in Aleš Musar sta poročena že dobri dve desetletji in si, tako kot se za zakonca spodobi, stojita ob strani v dobrem in slabem. Tako zasebno kot v karieri.

Aleš je svojo ženo pri odločitvi za kandidaturo predsednice Republike Slovenije popolnoma podprl, vključen pa bo tudi v njeno kampanjo, in sicer bo vodja volilnega štaba. Poslovnež Aleš je sicer doktorand britanske fakultete za management v Lancastru.

Aleksandra Saša Prelesnik

Supaj sta v zadnjem obdobju največ skupnega časa preživela v primestni vili, imenovani Ruska dača, ki stoji v Zgornjih Gameljnah pri Ljubljani. Opremila sta jo zelo skrbno, v njej ima vsak predmet svojo zgodbo. Velik poudarek sta dala predvsem izbranim slikam, ki so Aleševa velika ljubezen.

Oba si zelo prizadevata, da bi bili vsi dogodki dobro organizirani in da bi se gostje z veseljem vračali.

Natašin edinec, sin Maks, ki še pridno študira, občasno priskoči na pomoč in ob prostih dnevih dela v Ruski dači.

Nataša je po besedah obiskovalcev zavzeta gostiteljica, svojemu možu pa obenem tudi v veliko oporo. A zdaj bo Nataša imela veliko dela z novim političnim izzivom.

Aleksandra Saša Prelesnik

V nedavnem pogovoru za revijo Story je Nataša povedala, da bolj kot slike Aleša navdušuje še nekaj:

"Aleš je nor na staro pohištvo. Res je, da je spremljal starine in jih kupoval že pred dačo. Sicer pa, kadarkoli gremo na potovanje, je prva stvar, kamor moramo iti, muzej. Vsak kamen mora proučiti, iz katerega obdobja je, zakaj je tam …"

A Aleš je hitro dodal: "Ne strinjam se s to trditvijo, res je, da proučim muzej, a nato Nataši povem le najbolj izstopajoče zanimivosti." Nataša pa v smehu še pristavi: "Ker sem se uprla, da ne bom gledala samo kamnov, torej kamnitih posod, kipov in ostankov preteklosti."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.