A. B. | 18. 8. 2022, 11:31

Ula Furlan zaljubljena! Znova je vzklila stara ljubezen

Instagram/Ula Furlan

Priljubljena igralka in televizijska voditeljica je letošnji poletni oddih preživela z osebo, ki je nekoč že grela njeno srce. 

Ula Furlan je slovenska gledališka, televizijska in filmska igralka ter televizijska voditeljica. Nastopila je v več kratkih filmih in celovečernih filmih Hit poletja in Franja. V obeh je odigrala glavno vlogo, med drugim pa tudi v seriji Življenje Tomaža Kajzerja. 

Letošnje poletje pa čudovitih trenutkov v Črni gori ni preživela sama, temveč v družbi hrvaškega igralca Domagoja Jankovića. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)

Skupno fotografijo, s katero je požela vprašanja o tem, ali je med njima znova vzklila stara ljubezen, je med počitnikovanjem delila v Instagramovi zgodbi. 

Kako sta se spoznala? 

Igralca sta se najverjetneje spoznala med snemanjem petnajstminutnega filma Scout, v katerem je Furlan odigrala vlogo neveste Sarah, medtem ko je Domagoj upodobil lik Kyla. 

Sodobna drama, v kateri je glavni junak profesionalni dirkač Gus, pripoveduje zgodbo, v kateri glavni lik zaradi svojih ambicij ostane brez tistega, kar mu pomeni največ, kot o tem pojasnjujejo na Slovenskem filmskem centru. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KunstTeatar (@kunstteatar)

Zaljubljena nedolgo nazaj 

Z igralcem sta se sicer zaljubila že pred letom dni, a sta lansko jesen zvezo prekinila. Zvezde so imele zanju, kot kaže, drugačen načrt, saj sta se znova našla. Skupaj nista bila le v Črni gori, temveč so ju mnogi opazili tudi na ulicah naše prestolnice. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.