13. 5. 2022, 17:59

Ups! Kourtney Kardashian priznala, kaj se je zares zgodilo tik po njeni zaroki

Profimedia/Instagram/fotomontaža
Ups! Kourtney Kardashian priznala, kaj se je zares zgodilo tik po njeni zaroki (foto: Profimedia/Instagram/fotomontaža)

Vsakodnevne prigode družine Kardashian lahko spremljamo skozi resničnostni šov, v katerem izvemo podrobnosti, ki sicer nikoli ne bi prišle na dan. Tokrat je najstarejša sestra širši javnosti zaupala, kaj je storila s prstanom le nekaj dni po zaroki.

Kourtney Kardashian in glasbenik Travis Barker sta se na prvo obletnico razmerja oktobra lani na plaži v Santa Barbari zaročila.

Njena slavna družina, ki jo lahko spremljamo tudi v resničnostnem šovu V koraku z družino Kardashian, je bila po zaroki v polni pripravljenosti na veličastno praznovanje romantičnega trenutka.

Razkošen zaročni prstan je zvezdnica delila tudi na Instagramu. Strokovnjaki so ocenili, da je prstan vreden najmanj milijon dolarjev, kar znaša približno 960 tisoč evrov. Ogromen diamant pa naj bi imel kar 12 karatov. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Travis se je odločil za popolnoma unikaten zaročni prstan, pri čemer je izbral bleščeč, ovalen diamant. Prstan sestavlja še več manjših diamantkov. 

A magičen trenutek ni trajal dolgo, saj se ji je zgodilo nekaj, kar ji je "zlomilo srce" 

Le nekaj dni po zaroki je bodoča nevesta namreč nanj stopila in ga ... zlomila!

V družinskem resničnostnem šovu, v katerem so vse sestre klana Kardashian pod budnim celodnevnim nadzorom kamer, je o nezgodi zaupala: "To je bila verjetno ena najhujših stvari, ki sem jih storila v svojem življenju." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

"Sedela sem na tleh in zlagala puloverje. Snela sem prstan in ga odložila ob sebi na tla. Mislila sem, da bo na tak način varen. Ko bi morala nekaj pospraviti na vrh svoje omare, sem vstala in stopila nanj," je še dodala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Kot je še pojasnila, pa ji zaročenec tega ni zameril: "Histerično sem jokala v svoji omari kar nekaj ur. Potem sem poklicala Travisa in mu povedala zgodbo. Njegov odziv je bil popolnoma normalen, na srečo name ni bil jezen." 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.