L. P. | 18. 10. 2023, 08:41

Urška Klakočar Zupančič iskreno priznala: "Ločujem se!"

Profimedia

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je iskreno povedala, da se ločuje in da z možem že dolgo ne živi več pod isto streho. 

Predsednica državnega zbora, nekdanja sodnica Urška Klakočar Zupančič, je za revijo Lady razkrila, da se ločuje.

Manca Rozman/Bobo

Političarka, ki o svojem zasebnem življenju javno ne govori veliko, včasih omeni dvojčka, desetletnega Filipa in Davida, je o svojem možu redkobesedna, v javnosti pa se pojavlja sama. Tudi zato se je pogosto o njenem zasebnem življenju šušljalo mnogo stvari.

Javno spregovorila o ločitvi

Ugibanj je konec, Klakočar Zupančičeva je za omenjeno revijo dejala: "Ločujem se! Z možem že dolgo ne živiva več pod isto streho. Še preden sem se odločila za politiko, se je odselil iz našega skupnega doma. Nekaj časa je bilo med nama malce napeto, a sva v imenu dobrih starih časov, ki so bili neponovljivo lepi in katerih plod sta tudi dva čudovita otroka, znala vsak malo popustiti in je šlo."

Za omenjeno revijo je pojasnila tudi, da ima zdaj z možem prijateljski odnos, dvojčka pa zaradi njunega razhoda naj ne bi preveč trpela. Razkrila je, da njun oče zdaj živi zelo blizu njih, kar omogoča otrokoma, da so pogosto skupaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gibanje Svoboda (@gibanje.svoboda)

V pogovoru za omenjeno revijo je pojasnila, da se njen mož nikoli ni želel izpostavljati javnosti, kar je vedno tudi spoštovala.

Političarka, ki je tik pred izidom svoje nove knjige Sibilna sodba, je razkrila: "Prihodnje leto bo pa že čas, da se posvetim predvsem sebi in svojim čustvom, kajne?"

Dodala je, da se ne glede na položaj, ki ga zaseda ali bo zasedala, nikoli ni odpovedala svojim sanjam o princu na belem konju.