J. Z. | 23. 9. 2022, 11:12

V Hollywoodu završalo: Johnny Depp priznal, da je v zvezi z odvetnico (a ni vse tako, kot se zdi)

Instagram camillevasquezofficial

Priljubljeni igralec, ki je bil zadnje mesece izpostavljen predvsem zaradi tožbe proti nekdanji ženi, je končno povedal, da je na novo zaljubljen. Številne pa je presenetilo, kdo je njegova nova izbranka. 

Johnny Depp je priznal, da je v zvezi z odvetnico, a ne tisto, za katero so vsi mislili, da mu je ogrela srce. Že nekaj časa se dobiva z Joelle Rich, ki živi v Londonu, a je kljub temu hodila na odmevne sodne obravnave, ki so potekale v ZDA. Fotografi so ugotovili, da je bila 37-letna odvetnica pogosto nekoliko "skrita" v sodni dvorani. 

Spoznala sta se leta 2020, ko je Depp v Veliki Britaniji tožil časnik The Sun zaradi obrekovanja. Čeprav takrat nista dobila sodne bitke, sta se kljub temu zbližala. 

Tabloidi so medtem več mesecev špekulirali, ali je Depp v zvezi z odvetnico Camille Vasquez, s katero sta se dobro razumela in si pogosto šepetala. Vendar pa je Camille takšne govorice večkrat zanikala in dejala, da gre za "seksistične" in "neetične" očitke.

Sodišče se je strinjalo z igralcem 

Depp je nekdanjo ženo Amber Heard tožil za skoraj 47 milijonov evrov, potem ko je leta 2018 za The Washington Post pisala, da je preživela družinsko nasilje. Čeprav v kolumni Depp nikoli ni bil omenjen z imenom, so njegovi odvetniki povedali, da se posredno nanaša na obtožbe, ki jih je izrekla proti njemu med njuno ločitvijo leta 2016.

Za obrekovanje v The Washington Post je sodišče za krivo spoznalo igralko Amber Heard.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.