Uredništvo | 14. 2. 2024, 15:31

Znani slovenski pari na valentinovo delili takšne fotografije (pri nekaterih boste ostali odprtih ust)

Facebook/Ula Furlan

Na valentinovo, ki ga danes mnogi praznujejo, so se prek družbenih omrežij oglasili številni znani slovenski pari. Še posebej eden pa vas bo močno presenetil.

Danes je valentinovo, nekateri ga praznujejo, spet drugi ne. So se pa na današnji dan prek družbenih omrežij oglasili tudi številni znani slovenski pari, ki so vsak na svoj način obeležili današnji dan, praznik zaljubljencev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Rebeka Dremelj o svojem možu

Pevka Rebeka Dremelj je nekaj besed namenila svojemu soprogu Sandiju Škalerju, ki je tudi oče njunih dveh hčera, Šajane in Sije. "14. februarja 1999 me je povabil na prvi zmenek! Vesela sem, da sem takrat rekla JA!  Valentinčki, naredite si lep vsak dan," je zapisala Dremljeva poleg posnetka, v katerem je zbrala nekaj njunih skupnih trenutkov in spominov.

Zvezdana Mlakar o svoji mami

Igralka Zvezdana Mlakar je nekaj besed na današnji dan namenila svoji mami. "Danes je 'ljubezni dan' in jaz z vami delim veliko ljubezen moje mame do rož. Zaljubljena je vanje. Tudi jaz sem zaljubljena v rože. Ljubimo drug drugega. Ljubimo tudi svoje živali, naše mačke in pse in sonce in morje in gore in pomlad in rumeno barvo in veter in svojo domovino ... Jaz sem zaljubljena tudi v lepe besede, v verze, poezijo in knjige, v lepe slike, v lepe duše," je zapisala v objavi na Facebooku in dodala fotografijo, na kateri je njena mati, v rokah pa ima amarilis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar)

Saša Einsiedler je objavila močno sporočilo

Na Instagramu se je oglasila tudi nekdanja televizijska voditeljica Saša Einsiedler in svojim spletnim prijateljem zapisala močno sporočilo. "Najbolj pomembna ljubezen? Do sebe. Ko sem dobro in v ljubezni jaz, sem vse, kar želim biti: ljubeča, prijazna, sočutna, odprta, razumevajoča, srčna ... To je moje darilo sebi danes. Sprehod po sončku," je zapisala Einsiedlerjeva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Hajdi Korošec Jazbinšek delila romantične trenutke

Spletna vplivnica in uspešna podjetnica ter popotnica Hajdi Korošec Jazbinšek je objavila posnetek, v katerem je zbrala lepe trenutke, ki jih je doživela s svojim možem Urbanom, poleg pa pripisala: "Ko je ljubezen ena sama sreča. Res sem srečnica, Urban, ti pa tudi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf)

Ula Furlan srečna z igralcem

Oglasila se je tudi televizijska voditeljica in igralka Ula Furlan, delila je nekaj fotografij, na katerih je skupaj s svojim partnerjem, znanim hrvaškim igralcem Domagojem Jankovićem. "Spoznala sva se 2018. Kriv je bil film. Hvala, Alex Cvetkov za Scouta. Vse naprej, potem in danes je pa še vedno enmal filmsko. Za ljubav! In na njo. Vsak dan," je pripisala poleg.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Aljoša Bagola in Iva Krajnc Bagola pustila vse odprtih ust

Kreativni direktor in predavatelj Aljoša Bagola je s svojimi spletnimi prijatelji delil posnetek, na katerem igra na klavir, njegova žena Iva Krajnc Bagola pa poleg poje skladbo Believe, pevke Cher. "Najbrž bi bil kakšen Bed of Roses boljša izbira, a lepo valentinovo vsem," je zapisal poleg posnetka, ki je vzbudil veliko zanimanja na družbenem omrežju.

Pod objavo so se usuli številni komentarji: "Krasna sta", ''Vrhunska sta!'' in '' Domiselno, lepo in doživeto". Eden od uporabnikov pa je zapisal: "Čestitam, nič ne bi moglo biti boljše ali popolnejše od izbranega."

Zakonca sta požela veliko navdušenja. Medtem ko je igralka gledališkega ansambla MGL pokazala svoje vokalne sposobnosti, je njen Aljoša dal jasno vedeti, da ima kar nekaj glasbenih genov. Največ glasbenega talenta v družini pa ima verjetno njegov brat Dominik Bagola, ki se z glasbo poklicno ukvarja in ima tudi svojo uspešno skupino Balladero.