P. L. | 16. 3. 2023, 11:00

Vedeževalec Blaž se bo poročil. Uganete, kdo bo njegova poročna priča?

vedeževalec Blaž/Instagram

Vedeževalec Blaž je razkril nekaj podrobnosti o svoji poroki, med drugim pa je pokazal tudi svojo poročno pričo, ki je zelo znani Slovenec. 

Znani vedeževalec Blaž Knez se bo poročil. To je javno razkril na Instagramu in TikToku, kjer je s svojimi spletnimi prijatelji delil pomembno podrobnost, razkril je, kdo bo njegova poročna priča.

"Živjo, jaz sem vedeževalec Blaž in kot veste, se bom poročil na Bledu. Zdaj vam bom pa pokazal svojo poročno pričo," je dejal v posnetku in pokazal svojega prijatelja, glasbenega producenta in komentatorja oddaje Poroka na drugi pogled, Miho Hercoga.

@vedezevalec_blaz Poroka na 1 pogled #poroka #soon #bled #vedezevalecblaz ♬ original sound - Vedeževalec Blaž🔮

"To je moja poročna priča, Miha Hercog. Hvala ti, Miha," je dodal, Hercog pa je z nasmeškom potrdil: "Z veseljem! Komaj čakam!"

Mnogi se seveda sprašujejo, kdo je srečna nevesta, o tem Blaž še skrivnostno molči.

Govori se, da naj bi bila njegova srčna izbranka znana tiktokerica Barbara Drevenšek, ki je tudi nastopila v njegovem videospotu za pesem Makina.

You Tube/posnetek zaslona

"Ko bo pravi čas, vam bom že povedal kaj več. Trenutno želim malo zasebnosti. Edino, kar vam lahko izdam, je to, da se bom poročil na Bledu. Priprave so že v polnem teku, moram priznati, da sem že malo vzhičen, ker si želim, da bi bilo vse, tako kot je treba," je o poroki in svoji nevesti dejal za žurnal24.