Uredništvo | 9. 6. 2023, 12:29

Veljala sta za sanjski par, a po njegovem poljubu z drugo je zdaj vsega konec

Fotomontaža, Instagram @ykaaar

Oboževalce sta prosila, naj v tem občutljivem trenutku spoštujejo njuno zasebnost.

Še pred dobrim mesecem sta na Instagramu objavljala skupne zaljubljene fotografije, zdaj pa je kot strela z jasnega priletela novica, da sta se glavni pevec italijanske rock skupine Måneskin Damiano David in njegovo dekle, model in aktivistka Giorgia Soleri, razšla.

Damiano, ki je bil po zmagi skupine Måneskin na Evroviziji leta 2021 - ta jim je prinesla svetovno slavo -, večkrat razglašen za seks simbol, je v preteklih dneh poskrbel za ogromno zmede, saj so se po družbenih omrežjih razširili posnetki, na katerih se poljublja z neznano žensko.

@mondodelreality2.0 #gfvip #maneskin #damianodavid ♬ suono originale - Mondodelreality2.0

Oboževalci Maneskina so sicer hitro ugotovili, da mladenka ni tako neznana, pač pa naj bi šlo za model Martino Taglienti, zelo dobro prijateljico basistke Måneskina Victorie de Angelis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Taglienti (@mirtilletouche)

Včeraj pa je Damiano vendarle objavil pojasnilo v svojih instagram zgodbah.

"Zelo mi je žal, da je ta posnetek prišel v javnost, nisem si želel, da bi se situacija odvila tako in šlo je za mojo napako. Vendar pa sva se z Giorgio že pred dnevi razšla, zato ni prišlo do nikakršne prevare," je zapisal.

Dejal je še, da se je odločil spregovoriti, ker si ne želi, da bi dogodek vplival na javno podobo Giorgie in da oboževalce prosi, naj spoštujejo občutljivost tega trenutka.

Oglasila se je tudi Giorgia, ki je med drugim zapisala, da verjame v prosto izražanje seksualnosti in da sta se z Damianom že na začetku dogovorila, da bo njuno razmerje nemonogamno. Odnosi z drugimi ljudmi tako po njenih besedah niso bili nikoli jedro problema.

Zakaj točno pa sta se potemtakem razšla, ni povedala, dejala je le, da je jezna, prizadeta in razočarana, a da razume, da je človeška narava sestavljena iz poskusov in napak in da prosi vse, da to spoštujejo, saj je šlo za ljubezen, ki je bila izjemno močna, intenzivna in globoka.

Damiano in Giorgia sta bila v zvezi šest let. Veljala sta za skladen par, ki je na družbenih omrežjih rad delil romantične trenutke, drug drugega pa sta podpirala tudi pri poslovnih projektih. Skupnih fotografij za zdaj še nista izbrisala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)