A. B. | 6. 5. 2022, 18:27

VIDEO: Tonin kot ga še ne poznate. Takole se je zavrtel ob ritmih harmonike

Profimedia

Minister za obrambo Matej Tonin je v le dveh dneh požel toliko priljubljenosti med mladimi, kot mu do sedaj ni uspelo še nikoli. 

Minister za obrambo Matej Tonin se je sprva zabaval na Škisovi tržnici v Ljubljani in se družil s študenti, dan kasneje pa je v Beltincih med srečanjem z mladimi vojaki so ga ob harmoniki zasrbele tudi pete. 

Na Škisovi tržnici, tradicionalnem glasbenem koncertu, ki ga organizirajo študentje, se je ob rami predsednika Boruta Pahorja zabaval s študenti. Utrinke je delil tudi na Instagramu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matej Tonin (@matejtonin)

Minister pa je študente tudi nagovoril in rekel: "Danes pred vami ne stojim kot minister za obrambo, danes sem minister za obrambo pred dolgočasjem.

Po druženju na Škisovi se je odpravil v Beltince, kjer so praznovali že tradicionalno, 16. rekrutacijo mladih vojaških obveznikov. Kot je zapisal v objavi na Instagramu, so mu Beltinci pri srcu iz prav posebnega razloga: "Beltinci so posebni tudi zato, ker novi vojaški obvezniki že tradicionalno pripravijo velik dogodek z okrašenimi traktorji in vozovi. To kaže na njihovo veliko domoljubje ..." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matej Tonin (@matejtonin)

Prav v Beltincih se je minister sprostil, kot že dolgo ne. Prvič po volitvah smo ga lahko videli tako sproščenega, saj se je ob zvokih harmonike in polki zavrtel s kar dvema krajankama. Navdušeno se je nasmihal in dokazal, da se dobro znajde tudi na travnatem plesišču. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.