2. 6. 2022, 17:18

Velika vrnitev Meghan Markle: vsi so GLEDALI samo še njo!

Profimedia/fotomontaža

Na znamenitem balkonu je sicer ni bilo, a fotografi so vojvodinjo susseško opazili v ozadju. In spet je požela največ pozornosti. Poglejte, kako je bila videti!

V Združenem kraljestvu poteka slavje ob 70-letnici vladanja kraljice Elizabete II

Štiridnevno praznovanje se je v Londonu začelo s tradicionalno parado, do nedelje pa se bodo zvrstili številni dogodki, vključno z uličnimi zabavami in koncerti.

Sloviti kraljičin balkon

Kot so se razpisali že večinoma vsi mediji po svetu, je središče dogajanja prav gotovo kraljičin balkon. Kdo vse bo tam, kako bodo oblečeni, kdo bo stal zraven koga, kako bo pomahala kraljica ... vse to so bistveni deli praznovanja kraljičinega jubileja.

In Britanci res uživajo v njem! Celotni zadevi dodajo tudi veliko mero ponosa, saj kraljico res skoraj vsi obožujejo.

Elizabeta je na čelu britanske monarhije od smrti svojega očeta kralja Jurija V. 6. februarja 1952, prestol pa zaseda dlje kot katerikoli njen predhodnik.

Tako je bila videti zasedba na balkonu leta 1988.

Tako je bila videti zasedba na balkonu leta 1988.

Profimedia

In zdaj k balkonu. Na njem se kraljici lahko pridružijo le tisti, ki so še vedno v službi krone. Očitno to Harry in Meghan nista, saj ju ob začetku letošnjih slovesnosti na balkonu ni bilo.

V London sta prišla iz ZDA

Kot je znano, sta zakonca Sussex leta 2020 odstopila kot vidnejša člana kraljeve družine. Vprašanje, ali se bosta udeležila kraljičinega rojstnega dneva in slavja v Harryjevi rojstni državi, je bilo "na tapeti" skozi celotne priprave na dogodek.

Kot kaže, sta kraljici vendarle ustregla in v Veliko Britanijo prispela s svojima otrokoma Archijem in Lilibet Diano.

 In Meghan je takoj navdušila!

Fotografi so jo sicer ujeli bolj v ozadju, a so vendarle uspeli posneti njen čudoviti nasmeh in zelo eleganten modni slog, dopolnjen s prelepim klobukom v belo-modri kombinaciji. "Dih jemajoča je," je zapisala uporabnica na Twitterju.

Na veliko veselje mnogih se bosta Harry in Meghan udeležila tudi drugih slavnostnih dogodkov. Prelepih oblačil in klobukov tako gotovo ne bo manjkalo!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.