Ž.A. | 3. 5. 2022, 17:07

Zakaj princesa Diana po ločitvi ni NIKOLI VEČ nosila znamke Chanel?

Profimedia

Princesa Diana je v svojih časih veljala za modno ikono, nato pa kar naenkrat ni želela več nositi modnih kosov znamke Chanel. Ste vedeli zakaj?

Številni modni oblikovalci so jo želeli obleči

Si lahko predstavljate, da princesa Diana velja za takšno modno ikono, da še danes analiziramo, kaj je dala nase? Prav tako nas zanima, kaj se je resnično dogajalo v njenem življenju, ki je še vedno polno skrivnosti.

V njenem času so se številni znani modni oblikovalci zanimali, da bi jo oblekli. Vendar pa je Diana po ločitvi od princa Charlesa presenetila, saj je zavrnila sodelovanje z modno hišo Chanel.

Oblikovalec Jayson Brundson je za avstralsko različico Harper's Bazaar leta 1996 govoril z Diano. Takrat je bila princesa še sveže ločena.

Brundson je dejal: "Z Johom Baileyjem sem bil zelo dober prijatelj in Joh je bil imenovan za njenega frizerja, ko je bila tu na obisku. Ni še bila ločena prav dolgo in Joh je vedel, da sem njen velik oboževalec. Vsak dan je s seboj v hotel Ritz Carlton, kjer je princesi urejal pričesko, zato vzel 'pomočnika'. Ko me je vprašal, ali bi šel z njim kot njegov pomočnik, sem seveda rekel, da pridem rade volje."

Profimedia

Takrat so skupaj izbirali modne kose za njej stajling. "Prišla je ven, v naročju je nosila kup čevljev in torbic ter jih vse odvrgla na kavč. Nato je vprašala, kaj mislim. Pregledal sem jih in našel čevlje znamke Chanel: 'Ti bi bili odlični z obleko znamke Versace,' sem rekel," je zaupal Brundson. In to je bil trenutek, ko je Diana popolnoma presenetila.

Diana mu je odvrnila: "Ne, ne morem nositi povezanih C-jev." Vprašal jo je zakaj, ona pa mu je odgovorila: "To sta Camilla in Charles."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.