P. L. | 4. 3. 2024, 11:44

Ste vedeli, da ima politik Žan Mahnič tako lepo ženo?

Borut Živulović/Bobo

Pred kratkim je politik Žan Mahnič sporočil, da je dobil sina. Mnoge pa je zanimalo, kdo in predvsem, kakšna je njegova žena. Poglejte, kakšna lepotica je. 

Poslanec SDS, Žan Mahnič, se je pred kratkim razveselil svojega prvega otroka, dobil je sina. Z ženo Katjo Mahnič, s katero sta poročena že tri leta, sta ga poimenovala Filip Aleksander

Veselo novico je politik delil na družbenih omrežjih. "Dobrodošel med nami, Filip Aleksander! Z ženo sva se prejšnji teden razveselila rojstva sina. Z mamico se odlično počutita in vas vsi skupaj lepo pozdravljamo. Bog ga živi," je zapisal 34-letnik.

Mnoge pa je zanimalo, kako je videti Mahničeva žena, s katero sta se pred leti spoznala v stranki SDS. Njegova žena Katja je dve leti starejša od njega, prihaja iz Žalca, kjer je bila tudi občinska svetnica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Mahnič (@mahniczan)

Mahnič, ki sicer ne deli pogosto fotografij iz zasebnosti prek družbenih omrežij, je pred kratkim naredil izjemo in pokazal svojo lepo ženo.

"Zeleno, ki te ljubim zeleno," je zapisal poleg fotografije, ki je nastala lani poleti, po opisu sodeč pa se je parček udeležil poroke.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ