K. R. | 17. 3. 2023, 12:27

Dobro jih skriva: zaradi teh fotografij ji nihče ne verjame, da je stara 48 let (FOTO)

Profimedia

Slavno filmsko igralko so fotografi ujeli v kratki obleki znanega modnega oblikovalca. Tako oblečena je razkrila enega od svojih atributov.

Simpatična španska igralka Penelope Cruz se je pred kratkim udeležila odprtja ene izmed podružnic znamke Lancome, katere ambasadorka je, in s svojo neverjetno postavo vzbudila precej pozornosti. Po dogodku je na Instagramu delila serijo fotografij, mnogi uporabniki pa so se strinjali, da je pri svojih 48 letih videti fantastično.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Cruzova, ki je na dogodku nosila črno obleko z rožnatim krilom, je ob fotografijah zapisala, da je ponosna ambasadorka omenjene znamke in da je bil večer čaroben. Ob tem se je dodatno zahvalila oblikovalcu Alexandru Vauthieru, ki je vpadljiv kos oblačila kreiral. 

Njen videz je vzbudil mnogo začudenja

Na objavo so se odzvali številni uporabniki, ki so zapisali, da je igralka videti čudovito. "Se ta ženska ne stara?" se ni mogla načuditi ena od sledilk v komentarjih. Nekdo je dejal, da kar sije, spet drug jo je primerjal z boginjo, nekdo tretji pa je navdušeno hvalil njene razgaljene noge

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Z dvema objavama je požela več kot 300 tisoč všečkov in 3000 komentarjev. Mnogi so se odzvali le s čustvenimi simboli, med katerimi so prevladovali simboli srca in ognja. Igralka ima na Instagramu več kot 6,5 milijona sledilcev. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.