J. Z. | 26. 8. 2022, 12:25

Zlatko presenetil s fotografijo iz bolnišnične sobe. Zaupal nam je, kaj se je zgodilo ...

Facebook/Zlatko

"Zdrav človek ima tisoč želja, bolan pa samo eno." Tako se je slovenski raper oglasil po zadnji preizkušnji, ki ga je doletela. Ob tem pa ni izgubil optimizma. 

Raper Zlatko je moral zaradi poškodbe začasno postaviti glasbo na stranski tir in se posvetiti predvsem lastnemu zdravju in okrevanju. 

Na Facebooku je objavil fotografijo v bolnišnični halji, s katero je prestrašil marsikaterega sledilca. Ti so ga v komentarjih spraševali, kaj se je zgodilo. 

"Rad bi pohvalil vse zaposlene od prvega do zadnjega, ker so svoje delo opravili več kot odlično. Operacijskega posega se nisem ustrašil, ker sem se s prijateljem šalil, da gre za lepotni poseg, vendar moram dodati, da mi nič od tega ni samoumevno, in še enkrat moj poklon dr. Yasmin Marianna Hunt, vam in vaši ekipi," je sporočil.

Zlatko je ob tem svoje sledilce pomiril, da bo z njim vse dobro. "Zdrav človek ima tisoč želja, bolan samo eno," je dodal. 

Zakaj je končal v bolnišnici?

Glasbenik je dodal, da s svojo objavo ni želel doseči, da bi se komu smilil, temveč ker meni, da se pogosto v zvezde kujejo ljudje, ki si tega niti ne zaslužijo. 

"Z razumom obdarjeni bodo razumeli. Držite glavo gor. Svet je lep," je dodal.

Bobo

Za Metropolitan pa je zaupal, zakaj je moral na poseg v bolnišnico. Pred pol leta je med rekreacijo v navalu dobre volje za šalo dvignil prijatelja. A ker je prijatelj boksar in ne najlažji, je Zlatko dobil kilo, zaradi katere je potreboval operacijo.  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.