J. Z. | 13. 7. 2022, 14:51

Znan hrvaški igralec postal neprepoznaven: kaj se dogaja?

Profimedia

Hrvaški igralec, ki je zaslovel z vlogo v ameriški seriji Urgenca, je znova dokazal, da je pravi kameleon. Z novim videzom je presenetil celo prijatelje.

Hrvat Goran Višnjić, ki se je lani iz Los Angelesa preselil v Združeno kraljestvo, je poskrbel za pravo presenečenje. Na Instagramu je objavil fotografijo, na kateri ima svetlejšo barvo las, daljšo brado in brke

"V nastajanju ... in na pol poti. Zelo razburljivo. Vam je všeč? Videti sem tako resno," je hrvaški igralec zapisal ob fotografiji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

V komentarjih so se zvrstila sporočila njegovih sledilcev, ki so se spraševali, kaj je vzrok za spremembo. Nekateri so ugibali, da se pripravlja na vlogo za serijo Vikingi, ki se ji bo pridružil v tretji sezoni.

Številni so ga pohvalili, eden od sledilcev pa je dodal, da "izgleda kot Sean Connery". Pevka Nina Badrić pa je komentirala, da "izgleda prerojen". Igralec je sledilcem odgovoril, da ga tudi nekateri prijatelji ne prepoznajo.

Obiskal tudi Ljubljano 

Goran je se je sicer pred časom pridružil globalni okoljevarstveni pobudi Rešimo prst. Pred štirimi meseci se je zato v Ljubljani udeležil dogodka, na katerem je o iniciativi spregovoril indijski duhovni vodja Sadhguru. Ta se je v Ljubljani ustavil med stodnevnim potovanjem z motorjem iz Londona v Indijo.

Profimedia

"Kar se dogaja z našim planetom, ni zdravo. Všeč mi je, da Sadhgurujeva pobuda Rešimo prst izpostavlja, da je osnovna težava prst. Lahko sadimo drevesa in počnemo določene stvari. Toda drevesa zrastejo iz prsti. In če prst ni dovolj rodovitna, če nima določenih hranilnih snovi, je vse zaman," je Višnjić za POP TV dejal ob obisku Ljubljane. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.