P. L. | 16. 3. 2023, 11:45

Znan televizijski obraz presenetil: skočila je v zvezo s 27 let mlajšim moškim

Profimedia

Priljubljena resničnostna zvezdnica, ki jo vsi dobro poznamo, je razkrila, da je končno srečno zaljubljena. Njen srčni izbranec pa je od nje precej mlajši. 

Zagotovo se spomnite simpatične in vedno nasmejane Raseme Begulić, ki smo jo večkrat spremljali v šovu Ljubezen po domače. Nazadnje je s svojo prisotnostjo popestrila dom Draga Kosmača, s katerim sta stkala lepo prijateljstvo.

Že takrat je dejala, da išče moškega, ob katerem bo ponovno srečna. Želela si je, da bi bil star nekje med 45 in 55 leti in da bi jo razvajal, tako kot jo je nekoč razvajal Izi, s katerim je bila zelo srečna.

Voyo/posnetek zaslona

"Njega bom ljubila še v grobu, ker je bil idealen moški. Sedem let me je razvajal z masažami in pedikurami, vozil me je okoli in me razkazoval kot boginjo. Držal me je za roke in hotel, da ves svet ve, da sem njegova," je pred časom spregovorila o nekdanji ljubezni za 24ur.com.

Razšla sta se, ker si je želel družine, ustvaril si jo je z mlajšo žensko. Za omenjeni portal je pojasnila, da je bila od njega starejša 25 let in da mu otrok ni mogla dati.

"Eno leto sem samo jokala za njim. Takega fanta ne najdeš kar tako. Bil je Albanec s Kosova, a tako lepo vzgojen. Skrbel je zame, pomagal mi je skrbeti za dom, hodila sva na morje, ni mu bilo žal denarja zame. Res idealen moški," je pojasnila za omenjeni portal.

Ponovno je našla srečo

Ko je govorila o svoji veliki ljubezni, je dejala, da bo ostala sama, dokler ne najde podobnega svojemu Iziju. In to se je očitno zgodilo.

Rasema nam je namreč zaupala, da je ponovno srečna v ljubezni.

POP TV

"Res je, skupaj sva že od decembra lanskega leta," je povedala za Mteropolitan.si in dodala, da se njen srčni izbranec ne želi javno izpostaviti. Tega ne mara in ona to spoštuje.

"Se pa imava zares zelo lepo, hodiva skupaj na izlete, na morje, v Italijo. Res sva zelo srečna in samo upam, da bo ta najina sreča trajala dolgo," nam je zaupala.

Kot pa je še izdala, je star 37 let in od nje mlajši kar 27 let. A v ljubezni je tako, da ta nima meja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.