P. L. | 23. 9. 2022, 11:15

Znana Slovenka je fotografijo iz otroštva objavila z zelo tehtnim razlogom. Ko boste prebrali, zakaj, vam bo vse jasno

Instagram/Tanja Postružnik Koren
Znana Slovenka je fotografijo iz otroštva objavila z zelo tehtnim razlogom. Ko boste prebrali, zakaj, vam bo vse jasno (foto: Instagram/Tanja Postružnik Koren)

Prepoznate deklico na fotografiji? Njeno ozadje vas bo zelo presenetilo … 

Če ste deklico, ki se navihano smeji s fotografije, dobro pogledali v oči, ste v njih zagotovo prepoznali danes eno najbolj priljubljenih slovenskih televizijskih voditeljic Tanjo Postružnik Koren. Fotografijo je objavila z razlogom.

"Da, to je fotografija, ki sem jo našla pretekle dni na vrhu kupa s fotografijami v hiši na Pohorju, kjer sem preživljala najzgodnejša leta,” je razkrila za Metropolitan in dodala, da je bila takrat stara tri leta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Postružnik Koren (@tanjap.k)

Na družbeno omrežje jo je dodala s tehtnim razlogom. “Ker je v njej točno ta esenca, ki jo imam v sebi še danes. Veselje, radovednost, nagajivost, milina.”

Že kot majhna deklica se je v naravi zelo dobro počutila.

“Fotografija sredi cvetočega pohorskega travnika je nastala na tisto davno nedeljsko popoldne na travniku za cerkvijo po slavnostni maši na lepo nedeljo. Cerkev je namreč posvečena Sv. Primožu, mučencu. To je leta 1844 dokončal blaženi Anton Martin Slomšek, ki je tu tudi služboval,” nam je še razkrila voditeljica, ki jo narava še dandanes navdihuje in pomirja.

Tanjo Postružnik Koren smo spoznavali v resničnostnemu šovu Ljubezen po domače, kjer je številnim pomagala najti ljubezen. Resnično se je vsake romantične zveze, ki se je rodila v šovu, zelo razveselila. In tudi zato je prirasla k srcu mnogim.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.