A. B. | 30. 6. 2022, 18:02

Znana Slovenka na skrivaj pred oltar: to so prve poročne fotografije

Instagram/Eva Černe

Novice o tem, da sta si pred kratkim obljubila večno zvestobo, nista obešala na veliki zvon, zdaj pa sta z javnostjo delila podrobnosti njunega velikega dne.

Pevka Eva Černe je svoje sledilce na Instagramu presenetila z novico, da je dahnila usodni da. Z izbrancem, podjetnikom in glasbenim producentom Nejcem Avbeljem, sta si po več kot desetih letih ljubezni obljubila večno zvestobo.

Širša javnost jo je prvič spoznala na Bitki talentov, kjer si je s svojim izjemnim vokalom pripela zmaga. Kariero trenutno razvija v SNG Opera in balet, zaradi ljubezni do glasbe pa je spoznala tudi svojega srčnega izbranca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Černe Avbelj (@eva_cerne)

Nepozaben poročni dan

Kljub temu, da je bila pri deljenju enega največjih dogodkov nekoliko skrivnostna, je bila tudi pod objavo prvih fotografij redkobesedna. Zapisala je le, da se je pred dnevi poročila, in sicer 25. junija. 

Kot lahko vidimo, se je nevesta odločila za čipkasto oprijeto belo obleko in izjemno dolgo tančico, ki je plapolala v vetru. Poročni šopek se je bohotil s cvetovi v belih in rožnatih odtenkih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Černe Avbelj (@eva_cerne)

Na drugi fotografiji lahko vidimo, kako je fotografinja Tanja Pečenko v objektiv ujela romantični trenutek, in sicer enega prvih poljubov ženina in neveste. 

Ženin se je odločil za temno modro obleko in belo srajco, celotni videz pa je dopolnil z elegantno kravato s svečanim vzorcem. 

Kdaj sta se zaljubila? 

Spomnimo, da sta se novopečena zakonca spoznala že med študijem na Akademiji za glasbo, ko sta skupaj soustvarjala operni projekt Orfej. Eva je takrat pela v zboru, medtem ko je Nejc bil del orkestra.

Medtem so med njima preskočile iskrice! 

Druži ju ljubezen do glasbe 

Skupaj pišeta pravljico, saj ju poleg ljubezni druži tudi strast do glasbe in profesionalno delujeta znotraj glasbenega centra Černe-Avbelj. 

Čeprav je na prvi pogled videti, da se je umaknila z glasbene scene, še vedno aktivno ustvarja in poučuje mlajše generacije. 

V nasprotju z drugimi zvezdnicami Eva ne spada med tiste, ki bi na družbenih omrežjih delile vsak svoj korak. Osebne trenutke raje zadrži zase. "Nekatere trenutke moraš vsaj na začetku obdržati zase, če želiš, da ostanejo nekaj zares posebnega," je povedala za revijo Story.